Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ


Τελείωσε. Η λειτουργία του σάιτ αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας. Και όταν λέω μέχρι νεωτέρας εννοώ μέχρι όποτε θέλω εγώ. Το παιχνίδι Ψευτοπρωταθλητής-Πραγματικός Πρωταθλητής Ελλάδας  είναι ο λόγος. Γράφω μία ημέρα μετά το ντέρμπι γιατί αν έγραφα νωρίτερα μόνο Χριστοπαναγίες θα διαβάζατε τώρα. Όχι βέβαια οτι έχω ηρεμήσει όπως ούτε εσείς άλλωστε... οι μισοί βέβαια γιατί οι άλλοι μισοί μόνον με τη λέξη "αδερφές" θα αναφέρεστε πλέον στην κοινωνία! Και όχι μόνο απο τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.................

Το τελευταίο πράγμα που θα κάνω είναι να καταγγείλω αυτά που έγιναν χθές. Είναι απαράδεκτο. Εμετικό. Όσοι δεν το βλέπουν είναι απόγονοι του στόλου, έχουν ναύτη μπαμπά, πουτάνα μαμά και πάμε παρακάτω.

Δε θέλουμε συγνώμες, δε θέλουμε μετάνοιες. Θέλουμε μηδενισμό της κόκκινης παράγκας, αφαίρεση βαθμών, κεκλεισμένων των θυρών   50 αγωνιστικές και να μη βγεί στην Ευρώπη για 5 χρόνια, ακόμη και αν οι υπόλοιποι θα θυσιάσουμε την ψυχαγωγία μας χάνοντας τις υπέροχες βραδιές οπου η πουτάνα της Ευρώπης γαμιέται ασύστολα σε ΝΕΤ και Μέγκα μεσοβδόμαδα.  Πιστέψτε με καλό θα τους κάνει. Γιατί αν πάνε να παίξουνε χωρίς τη διαιτησία τους έξω, πάλι με 7άρες θα γυρνάνε πίσω...

Λοιπόν μετά την πλάκα πάμε να μιλήσουμε σοβαρά και σε ποιό κόσμιο ύφος για το ντέρμπι....  Μόνο ντέρμπι δεν ήταν. Στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα και αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός. Ο Τζόρβας σε όλο τον αγώνα έξυνε τα αρχίδια του. Δεν ακούμπησε τη μπάλα. ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ!!!
Δε θα αναλωθώ άλλο στα αγωνιστικά του βιασμού γιατί δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο ομάδων. Τα πράγματα είναι απλά και «όμορφα»:
Επειτα από ένα τριαντάλεπτο πολύ καλής εμφάνισης και ατελείωτου πρέσινγκ από τον Ολυμπιακό, που σ’ αυτό το διάστημα είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός ισορροπεί το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνει, μάλιστα, να γίνει καλύτερος από τον αντίπαλό του, εκμεταλλευόμενος το «σκάσιμο» των αντιπάλων τους. Πετυχαίνει δυο γκολ, αλλά το ένα του ακυρώνεται χωρίς κανένας να έχει καταλάβει τον λόγο, στο πρώτο ημίχρονο δεν του έχει δοθεί ένα «καθαρό» πέναλτι και στο τέλος δέχεται ένα τέρμα, που είναι οφσάιντ.

Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα απο τον Ολυμπιακό φέτος και το απέδειξε στα δύο μεταξύ τους ντέρμπι φέτος οπου τον ξεφτίλησε!!! Ακόμη και με τη διαιτησία με το μέρος του Ολυμπιακού σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος (Εργοτέλης έξω, ΠΑΟΚ μέσα, Λάρισα έξω, Αστέρας Τρίπολης έξω, Άρης έξω και Παναθηναϊκός τώρα μέσα) σε συνδυασμό με τα παραρτήματα του (Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου, Ξάνθη, Πανσερραϊκός, Πανιώνιος, Αστέρας Τρίπολης) που σημαίνει οτι ξεκινάει το Πρωτάθλημα με 36 βαθμούς! Ε ακόμα κι έτσι, ακόμη και απο το -7 λοιπόν ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που ακούνε και τρέμουν σαν ψάρια έξω απο το νερό κάτω στον Πειραιά! Είναι απλά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα μακράν και το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική! Τί να λέμε τώρα?

Σαν Παναθηναϊκός λοιπόν είμαι περήφανος και ηθικά νικητής. Αντίθετα, οι φίλοι μου οι Ολυμπιακοί ντρέπονται να κυκλοφορήσουν έξω, και ακόμη και αν σας πούν κάτι διαφορετικό, να είστε σίγουροι οτι   μεταξύ τους λένε την αλήθεια. Ήδη ξέρω άτομα Ολυμπιακούς, αηδιασμένα, τα οποία δεν πρόκειται να ξανασχοληθούν με αυτό το σωματείο! Το πιό βρωμικο σωματείο του κόσμου. Που πρίν 3 χρόνια πήρε το πρωτάθλημα στα χαρτιά, που φέτος πήρε αυτό και έχει πάρει άλλα 13 με την παράγκα. Και το μόνο που θα γυρίσουν και θα σου πούν είναι για το Πρωτάθλημα το 2004 με το Δούρο που πήρε ο Παναθηναϊκός! Και εκεί καλύτερος ήταν ο Ολυμπιακός, πώς κατάφερε όμως και έφαγε τρία μπαλάκια στο κύπελλο 2 εβδομάδες μετά, ένας θεός το ξέρει!  Ομάδα-εμετός! Με παίκτες-παράγοντες στύλ Μητρόπουλου! Ομάδα που έβαλε τον Αλέφαντο στον πάγκο της. Ομάδα που πήρε πρωταθλήματα με προπονητές τους Μαντζουράκη, Κόλλια, Κάτανετς, Μπιγκόν.... ναι αυτούς τους τόσο ταλαντούχους προπονητές που κέρδιζαν τα παιχνίδια με πέναλτι που έπαιρναν βουτώντας οι Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Ίβιτς, Τζόρτζεβιτς... μέχρι να φτάσουμε στον Κοβάσεβιτς, το Ντιόγκο και τώρα το Φουστέρ..... Και το μόνο που έχουν να σου πούν συνέχεια σε κάθε συζήτηση είναι για τον καραγκούνη που πέφτει και παίρνει μερικά ασήμαντα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου!

Έτσι κυρίες και κύριοι είναι τα πράγματα και δεν το λέω εγώ, αλλά μιλάνε τα γεγονότα. Τα βίντεο. Η ιστορία. Η πιο βρώμικη ιστορία που μπορεί να έχει ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο... Αυτή την παράγκα που ελπίζαμε οι έλληνες φίλαθλοι να εξαλειφθούν μετά την Κοκαλιστάν εποχή, όμως ο Βαγγέλαρος σπέυδει να μας διαψεύσει, χτίζοντας μια νέα παράγκα!

Και για να τελειώνει το παραμύθι που ακούγαμε όλο το χρόνο οτι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος του Παναθηναϊκού και παίζει μπάλα playstation... όποιος βλέπει χωρίς κόκκινα γυαλιά τα πράγματα είδε το Σάββατο το βράδυ το πόσο καλύτερος είναι. Είδε το πόσο μας έκλασε τα αρχίδια στον αγωνιστικό χώρο, εκεί οπου πέρα απο ένα πολύ ωραίο γκόλ (το οποίο είχε δουλευτεί στην προπόνηση και μπράβο στους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας), το μόνο που έκανε σε όλο τον αγώνα ήταν να παίζει ξύλο χτυπώντας ασύστολα τους παίκτες των πρασίνων απο πίσω, υπο την ανοχή αυτού του μπουλούκου που θέλει να λέγεται και διαιτητής ( μη σώσει και τον βρεί η μέρα ζωντανό αυτόν και τους συνεργάτες του), ο οποίος δεν έδωσε στο πρώτο ημίχρονο ούτε μία κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα. Σας θυμίζω: τακλιν απο πίσω του Φουστέρ στον Καραγκούνη, σκαριά του Μοντεστό στο Νίνη, αλεπάλληλα φάουλ του Τοροσίδη στο Λέτο που τον μάρκαρε αντικανονικά σε κάθε φάση και αντί να δέχεται τις παρατηρήσεις του κορακιού, διαμαρτυρόταν κι απο πάνω...  Α τώρα που το θυμήθηκα, με βάση τους κανονισμούς, η απ ευθείας κόκκινη κάρτα σημαίνει τιμωρία δύο αγωνιστικών και σε περίπτωση που ο παίκτης είναι αρχηγός ομάδας, τότε η τιμωρία διπλασσιάζεται! Άντε να δούμε τί θα γίνει τώρα με την τιμωρία του αλητήριου παίκτη αν και πλέον δεν έχει καμία σημασία για τον Παναθηναϊκό.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 100-0, ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΒΙΑΖΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ....

Το επίπεδο του σάιτ έπεσε τόσο πολύ που το πιό πιθανό είναι να μην ξαναγράψω. Όμως το επίπεδο το έριξε πρώτος ο πρόεδρας του Ολυμπιακού και έτσι λοιπόν ότι και να πώ εγώ τώρα δεν ειναι τίποτα μπροστά στα καραγκιοζιλίκια του Μαρινάκη που προκαλούν εμετό σε όλους τους οπαδούς που έχουν τουλάχιστον 0 δείκτη νοημοσύνης................

Για την ΕΡΤ  δε χρειάζεται να πούμε τίποτα ιδιαίτερο. Θα βαρεθήκατε να τα διαβάζετε. Μεροληπτική μετάδοση αγώνα σε συνδυασμό με τη μη προβολή των ριπλέι απο σωστές λήψεις ( για να μην βγαίνει αδικημένος ποτέ ο Παναθηναϊκός) και γαργάρα το πέναλτι και το γκόλ οφσάιντ του Ολυμπιακού. Τα είδατε, τα ακούσατε, τα διαβάσατε και τα ξαναδιαβάζετε. Αλλά αυτό που θα σας πώ τώρα ξεπερνάει την απόλυτη ξεφτίλα.

Στο PRE-GAME της ΝΕΤ στο Καραϊσκάκη, έφεραν τον Κοστακούρτα στα δημοσιογραφικά θεωρία  για να σχολιάσει τον αγώνα. Λοιπόν περιττό να σας πώ οτι το γλύψιμο προς την ομάδα του Ολυμπιακού πήγαινε σύννεφο και φαινόταν δηλαδή ρε παιδί μου οτι ο άνθρωπος όσα λέει του τα έχουν πεί για να τα πει φτάνουμε στην αποκορύφωση της μίνι συνέντευξης του Ιταλού εκεί οπου πραγματικά είναι να γελάς ασύστολα! Ο κατακόκκινος καραβαμένος κλασικός γελοίος δημοσιογράφος της ΕΡΤ  με τη στραβή μύτη που πανηγυρίζει τα ψεύτικα πρωταθλήματα απο κοντά, του λέει:
-«Σήμερα θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο παίκτες παγκόσμιας κλάσης και τεράστιου βεληνεκούς. Ξεχωρίζεις κάποιους ποδοσφαιριστές;»     Και απαντάει ο δικός σου....
-« Ναί το γνωρίζω. Ο Ιμπαγάσα είναι πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης και μάλιστα είναι και προσωπικός μου φίλος!( Ε βέβαια λόγω ηλικίας!) Α, ξέρω και το Φετφατζίδη που είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, αλλά απ ότι πληροφορήθηκα σήμερα δεν θα παίξει δυστυχώς και λυπάμαι γι αυτό! ( Ε βέβαια, ντέρμπι χωρίς Μέσσι δε λέει. Σήκω και φύγε μη το βλέπεις τώρα που έμαθες αυτο...)

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ? ΤΟΝ ΑΤΙΤΛΟ ΤΟΝ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΠΟΥ ΈΒΓΑΙΝΕ ΟΓΔΟΕΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΤΦΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ? ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 47 ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΉΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ??? ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΣΕ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ 0-3 ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕ???

Για τέτοια αλητεία μιλάμε λοιπόν που όπως βλέπεται σιγά σιγά εξαπλώνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη δυστυχώς ξεκινώντας απο την Ιταλία. Αλλά με όποιον πρόεδρο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις... τί Μπερλυσκόνι, τί Κόκκαλης και Μαρινάκης λοιπόν!!! ΛΙΓΔΑ!!!!

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν απομένει να κάνει δύο πράγματα. Πρώτον, να αποσυρθεί εδώ και τώρα απο το Πρωτάθλημα γιατί πολύ απλά αυτό δεν είναι πρωτάθλημα, αλλά ΠΡΟΒΑΤΟΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Να το παίρνει ο Ολυμπιακός με τη διαιτησία και να χαίρονται τα πρόβατα του με ελάχιστες εξαιρέσεις...
Και δεύτερον να μην ξαναεπιτρέψει στους παίκτες του να πάνε στην Εθνική αν δεν αποκλειστεί απο αυτή ο Τοροσίδης. Αυτός ο αλήτης που μόνο ποδοσφαιριστής δε μπορεί να λέγεται. Αυτός ο αλήτης που προκαλεί τη βία στα γήπεδα και ασελγεί σε βάρος των αντιπάλων με την αστείρευτη εύνοια των διαιτητών-διορισμένων πάντα. 


Τελειώνοντας θέλω να σταθώ σε μία απο τις άπειρες προκλητικές δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ντέρμπι και να σημάνω συναγερμό! Σήμερα λέει χαίρονται τα παιδάκια που έχουν πατεράδες Ολυμπιακούς και είναι και αυτά Ολυμπιακά! Και μεταφράζω: Εσείς παιδάκια που έχετε πατεράδες Ολυμπιακούς, θα είστε χαρούμενα γιατί με την παράγκα που στήνω θα πάρετε πολλά πρωταθλήματα ακόμη, όπως πήραν και αυτοί που τώρα είναι έφηβοι τόσα χρονια με την άλλη παράγκα του θείου! Εσείς που έχετε μπαμπά Παναθηναϊκό και μπορεί και περπατάει στο δρόμο χωρίς ντροπή, θα κλαίτε!

Εδώ κύριε Μαρινάκη κάνατε κάποιο λάθος, γιατί όλα τα παιδάκια που είναι Ολυμπιακός, δυστυχώς δεν έχουν γνωρίσει μπαμπά(!) και έτσι τώρα είναι αναγκασμένα να πανηγυρίζουν μόνα τους καταλάβατε; Γιατί ο μπαμπάς τους είναι στην Αμερική! Κατάλαβες μπουλούκο;;; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

21 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΑ! 38 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΛΟΓΩ ΑΗΔΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ!

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΠΛΟ ΞΕΡΟ ΣΤΟ 3,50! ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕ! ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΦΩΝΤΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΣ ΑΣΣΟ! ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΗΞΕΡΕΣ....

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΑΥΡΟΙ! ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ! ΠΑΝΤΑ.....

ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ.



12 σχόλια:

  1. Mpravo re file...!!!!Ta eipes ola!!!Niw8w ahdia kai tpt allo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α και μιας και επιασες φιλε tiger το θεμα του κανονισμου, το βγαλσιμο της φανελας δεν ειναι κιτρινη? (στον Μιραλας μετα το γκολ?). Πταίσμα θα μου πεις εδω εγινε οργιο.. τι να πρωτοθυμηθεις.
    Οσο για τη μετάδοση απο το ραδιοφωνο οποιος ακουσε τον Σαρελακο (αν δεν κανω λαθος) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ να μεταδιδει πανυγηριζοντας το 1ο γκολ καταλαβε τι σημαινει αντικειμενικη μεταδοση. Στο πεναλτυ του Τοροσιδη προσπαθουσε να τον μαζεψει ο Κοντος αλλα δεν μαζευοτανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε καλά αυτά που λές!αλλά μην μου πεις ότι ο παναθηναικός δεν έει επφεληθεί φέτος απο διαιτησία!δες απλά τα 2 παινίδια του με τον Άρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ektos apo kouvas eisai kai megalos kafros agori mou...kai megalos karagkiozis... kai epeidh eisai komplexikos mia zwi vazelaki tha meineis k tpt parapanw... apla eiste gia gelia kai xairomai pou dn eimai lagos na kruvomai pisw apo to daxtulo mou... prin apo afti tin agwnistiki dn vgazate kouventa lagoi... pou xanate apo ton kathe pikrameno kai twra ksafnika mou ginate h manchester... gamw ti xounta sas gamw... vgeite me ta pistolia pali re oi proedroi sas kai kante kamia evrwpaiki poreia opws i fetini karagkiozides..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ANTE RE KARAGIOZAKI POUTANAS GIE OKSW APO DW RE MOULE GAMO TON OLYMPIAKO SOU KARIOLI! APO DW KAI PERA MONO VIA! TIPOTA ALLO RE KOLOGAYRE? POIA XOUNTA RE SKATARXIDO DEN TI VLEPEI OLI I ELLADA TI XOUNTA NOMIZEIS??? KAI POIOS XANEI APO TON KATHE PIKRAMENO POU PERISI VGIKES 5OS RE KAKOMOIRI KI EXASES KI APO TIS KOLOPETINITSES OLES?? POU SE VIAZE O PAOK MESA EKSW ASYSTOLA?? ANTE GEIA RE KARAGIOZI! KAI FILAKIA STI MAMA SOU NA DWSEIS APO MENA PALIOBASTARDE!!! ANTE GEIA TA KALPIKA KSANA STON PEIRAIA!!! MPOXA VRWMA TOU GAYROU I ISTORIA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OSO GIA SENA FILE POU MOU LES GIA TA MATS TOU ARI, AN EIXES DIAVASEI TO ARTHRO THA EVLEPES OTI TO GRAFW MESA OTI O PAO EVNOITHIKE SE AYTA TA DYO MATS! ALLA DIAVAZETE TIN PRWTI PARAGRAFO KAI PATE NA SXOLIASETE KATEYTHEIAN. ALLA KAI PALI AYTII EVNOIA MPOREI NA LEGTHEI KAI ANTHRWPINO LATHOS I PARATRAVIGMENO SFYRIGMA! PARAGA OPWS TOU OLYMPIAKOU PANTWS DEN TO LES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. VRE ARXIDA EAN DEN SE EUNOOUSAN STA PAIXNIDIA ME TN ARH THA HSOUN -15 TWRA I DIAITHSIA SE KRATHSE NA ELPIZEIS SE PRWTATHLIMA PALIO ROUFIANE LAGE POU THES NA GRAPSEIS KAI MALAKIES STO PRWTO MATS TO OFFSITE TOU CISSE PRIN TO PENALTY TO KANES GARGARA;; PALIO POUSTH E POUSTH ALLA EIMAI GAYROS KAI PERHFANOS DEN EKANA AYTO TON SAMATA POU KANETE ESEIS TWRA GAMHMENOI DES POIOS EINAI I NOUMERO 1 OMADA STHN ELLADA MALAKA OI ARITHMOI TA LENE OLA ANTE GIATI MAS ZALISATE TA ARXIDIA KOMPLEXIKOI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αποβολή από το πρωτάθλημα και στα δυο σωματεία τώρα. Για να ξεβρομίσει ο ελληνικός αθλητισμός και πολιτισμός. ΟΥΥΥΥστ ρε που μαλώνετε ποιος έκλεψε λιγότερο. ΟΥΥΥΥΥστ βιαστές του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πραγματα ειναι απλα.Επειδη ως γνωστόν λεφτα ΔΕΝ υπάρχουν ολο το νταβαντουρι γίνεται για τα λεφτα του Τσαμπιονς Λίγκ. Ο Ολυμπιακος καταφερε να κανει τα απαραιτητα "κονε" με τη διαιτησια και αυτο του εξασφάλισε ότι οποτε ο αντιπαλος ηταν ισοδυναμος ή εστω λίγο καλύτερος από αυτόν ειχε την νικη στο τσεπάκι. Ετσι πήρε τα τελευταια πρωταθλήματα και καταφερε με τα "ευρωπαικα λεφτα" να κανει μεταγραφες και να χτίσει σιγα-σιγα μια πιο ανταγωνιστικη ομαδα. Στο χωριο μου αυτο το λέμε "κλανω με ξενο κώλο".Οσο για τη βία στα γήπεδα εχω βαρεθει να ακουω τις ιδιες και τις ιδιες μαλακιες απο τους ανευθυνουπευθυνους της Πολιτειας. Στην Αμερική δυο μαλακισμένα πήγαν σε ενα αεροδρόμιο και παρενοχλούσαν με λειζερ τους πιλότους των αεροπλάνων. Εφαγαν απο 7 χρόνια ΦΥΛΑΚΗ. Εδω τι τους κάνουν αυτους που προσπαθουν να στραβωσουν ποδοσφαιριστές? Το ποδοσφαιρο ειναι η εικόνα του κράτους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=65760&catid=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή