Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ 6-ΠΛΑΣΙΑΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ.



Καλησπέρα φίλες και φίλοι μετά απο πολύ καίρο είμαστε ξανά μαζί! Για σήμερα Σάββατο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε αρκετά Soft γιατί ένα ταμείο θα λειτουργήσει σαν τονωτική ένεση στην ψυχολογία μας έστω κι αν είναι μικρό. Πατήστε στο Διαβάστε περισσότερα για να δείτε τις προτάσεις μου!



Ξεκινάω με το μάτς Έμπολι-Βιτσέντζα. Η Βιτσέντζα είναι μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων που θα παλέψει για τη σωτηρία της. Το οτι βρίσκεται πάνω απο τη ζώνη του υποβιβασμού ακόμη είναι εντελώς τυχαίο. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει μόλις 3 νίκες σε 18 παιχνίδια και μόλις μια νίκη στα τελευταία 11! Μέσα στην Έμπολι η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση με 7 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια δε νομίζω οτι έχει καμία τύχη και το 1,75 που έδωσε ο ΟΠΑΠ στον άσο είναι Value Bet. Δηλαδή αν αποκλείσουμε το διπλό τί μένει? Ο άσος και το Χ με το πρώτο σημείο να έχει περισσότερες πιθανότητες. Όσοι απο σας θεωρείται τους εαυτούς σας επαγγελματίες, παίζετε τον άσο μαζί με το Χ στο ίδιο δελτίο σαν πληρωμένη διπλή και απλά περιμένετε να πληρωθείτε. Εγώ προσωπικά θα κρατήσω τον άσο. Άν το μάτς γείρει προς το διπλό, μάλλον κάτι ύποπτο θα έχει συμβεί.

Δεύτερο μάτς που θα παίξω είναι απο Αγγλία μεριά. Πρόκειται για τον άσο της Τζίλιγχαμ (1η στη Β' Αγγλίας) κόντρα στην 8η Φλίτγουντ Τάουν. Και αυτό το παιχνίδι το βλέπω σαν value bet και το 1,75 μου αρέσει πολύ καθώς πρόκειται να ποντάρουμε την πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας που πετυχαίνει γκόλ με το τσουβάλι κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Μετράει 3 αγώνες χωρίς νίκη και ήττες απο Άκριγκτον (εντός) και Ντάγκεναμ (εκτός), δύο πολύ κακές ομάδες φέτος κατα τη γνώμη μου. Ειδικά με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί (χιόνια) λογικά όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα πάρει και το παιχνίδι και οι πιθανότητες να σκοράρει πρώτη η Τζίλιγχαμ είναι κάτι παραπάνω απο 90% τη στιγμή που να σκοράρει η Φλίτγουντ πρώτη η πιθανότητα είναι 5%. Ε αμα κάτσει 0-0 ας το χάσω ρε παιδιά.

Τρίτο μάτς (αν γίνει λόγω κακοκαιρίας) που επιλέγω είναι το Στανράερ-Αλόα. Η 2η ομάδα της κατηγορίας που πάει τρένο και κέρδισε την πρώτη Κουίν οφ Σάουθ στο ντέρμπι κορυφής την Τρίτη, παίζει τώρα στην έδρα της τελευταίας Στανράερ που μετράει 8 ήττες σε 13 παιχνίδια και έχει μετατραπεί στο σάκο του μπόξ της κατηγορίας. Καλό και το 1,55 του διπλού αν αναλογιστούμε την τεράστια διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων. Μόνος εχθρός μας εδώ η κακοκαιρία που ευνοεί πάντα τους πιο άμπαλους κατα τη γνώμη μου.

Κλείνω το δελτίο μου με τον άσο της απίστευτα φορμαρισμένης Κλάμπ Μπρίζ στο 1,40. Όποιος είναι πιο τολμηρός ας τολμήσει και τον άσο απο ημίχρονο που θα ανεβάσει την απόδοση κοντά στο δυαράκι. Η Μπρίζ προέρχεται απο το τρομακτικό 1-7 μέσα στη Γκέρμιναλ και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Η Μόνς απ την άλλη έφαγε 5 εντός έδρας απο την Άντερλεχτ γεγονός που δείχνει οτι η ομάδα δεν είναι κάν ανταγωνιστική κόντρα στους μεγάλους της κατηγορίας. Επομένως εύκολα ή δύσκολα περιμένω η Μπρίζ να μας πληρώσει.


Συνολική απόδοση: 6.65

Ποντάρισμα απο μπάνκα: 100 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου