Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Με στήριγμα τις καρακάξες!


Καλησπέρα και Καλή Χρονιά σε όλους! Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ξαναξεκινούν και εμείς πιάνουμε δουλειά! Διαβάστε τις προβλέψεις μου, πάρτε ιδέες ποντάρετε και καλή μας τύχη!



104. Μπράιτον-Νιούκαστλ   2.
Αν δε νικήσουν και σήμερα οι Ανθρακωρύχοι καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί και να πάνε για βρούβες. Τις δύο ομάδες χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, η Νιούκαστλ ναι μεν παραπαίει στην Πρέμιερ Λίγκ δεχούμενη πάρα πολλά γκόλ κάθε αγωνιστική, βάζει όμως και αρκετά τέρματα. Μετά τη μεταγραφή και του Ντεμπα Μπά στη Σίτυ οι οπαδοί των καρακάξων βράζουν και μόνο μια πρόκριση στο Λίγκ Κάπ θα φέρει λίγη ηρεμία στην ομάδα.

161. Κουίν Οφ Σάουθ-Άρμπροουθ   1.
Δεν σχολιάζω γιατί ντρέπομαι που θα παίξω το 1,30. Απλά επειδή χρειάζομαι την απόδοση θα παίξω ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι του κουπονιού.

179. Γουέστ Χάμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ   2.
Παίζουμε διπλό τη Μάντσεστερ κυρίως λόγω απόδοσης. Μου φάνηκε υψηλό το 1,55 μια περίοδο που η Γιουνάιτεντ έχει φορμαριστεί και πιάνει εξαιρετικά υψηλή απόδοση στο παιχνίδι της. Απο την άλλη η Γουέστ Χάμ δε μου αρέσει καθόλου το πώς αγωνίζεται.

Αυτά για σήμερα.

Για αύριο Κυριακή έχουμε και λέμε:

204. Σουόνσι-Άρσεναλ  GOAL-GOAL.
Εντάξει αν δεν περάσει αυτό το σημείο στο 1,45 καλύτερα να το παρατήσουμε. Μιλάμε για δύο ομάδες που βάζουν και τρώνε γκόλ λές και είναι στραγάλια!!!

227. Μαγιόρκα-Ατλέντικο Μαδρίτης    2.
Ποιά είναι η Mαγιόρκα? Αν δεν είχε κάνει το ανέλπιστο διπλό στη Μπέτις πρίν τις γιορτές, θα ήταν κάτω απο τη ζώνη του υποβιβασμού. Μιλάω για μια ομάδα που λόγω των μεταγραφών της την παρακολούθησα και την πόνταρα κιόλας αλλά το βαρέλι για τους νησιώτες μοιάζει να μην έχει πάτο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας περάσει απαρατήρητο το 1,95 στο διπλό της παρέας του Φαλκάο που έχει κερδίσει τα 13 απο τα 17 παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει δώσει και πάει τρένο...


Αυτά τα 6 σημεία έχουμε για το ΣΚ λοιπόν.
Ποντάρω και 50 € απο τη μπάνκα μου και το ίδιο σας προτρέπω να κάνετε κι εσείς για να μπαίνουμε σιγά σιγά και πάλι σε ρυθμούς καλών πονταρισμάτων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου