Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ Η ΓΙΟΥΒΕ!



Αργήσαμε σήμερα και μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. Αρχικά, τρέξτε να προλάβετε το διπλό της Σασουόλο πρίν οι αλήτες του ΟΠΑΠ τη ρίξουν στο 1,50. Έπειτα θα βασιστούμε στον άσο της Γιουβέντους η οποία ζητεί εκδίκηση για τον πρόσφατο χαμένο τελικό του Κόπα Ιτάλια. Και τέλος έχουμε 2 μάτς απο Αγγλία και ένα απο Αργεντινή. Διαβάστε Περισσότερα για να δείτε τις προτάσεις μου.




117. Τσιταντέλα-Σασουόλο   2
Η Σασουόλο φαίνεται να είναι η πιο σοβαρή ομάδα της κατηγορίας και αποφασισμένη να κυνηγήσει την άνοδο με νύχια και με δόντια. Εκτός απροόπτου παίρνει άλλο ένα τρίποντο σήμερα και συνεχίζει ακάθεκτη και αήττητη καθώς είναι πρός τη Serie A.

128. Σουόνσι-Γουίγκαν   1
Ο Μίκχου και η παρέα του αφού ξεκίνησαν εντυπωσίακα το πρωτάθλημα στη συνέχεια έπεσαν. Η συνταγή δεν έχει αλλάξει. Κατοχή της μπάλας α λα Μπαρστελόνα και μπροστά ότι βγεί. Εφόσον η Γουίγκαν που έχει 1 νίκη σε 7 μάτς μοιάζει ακίνδυνη ποντάρουμε στην έδρα φοβούμενοι μόνο την ισοπαλία.

129. Φούλαμ-Άστον Βίλα   1
Η Άστον Βίλα παραπέει. Η Φούλαμ έχει νέα ομάδα δυναμική με φιλοδοξίες. Με παίκτες ενγωσμένης αξίας στην επιθετική της γραμμή (Μπερμπάτοφ-Πέτριτς) βρίσκει εύκολα δίχτυα. Χαρακτηριστικό οτι έχει όλα τα παιχνίδια της στο OVER έχοντας σκοράρει στα 6 απο τα 7 και με τα 15 γκόλ ενεργητικό είναι στην ισοβαθμία με Τσέλσι και Σίτυ παρακαλώ ενώ περνάει και την Έβερτον! Το σκέφτεστε?

197. Γιουβέντους-Νάπολι   1
Ένα θα σας πώ. Κόλαση. Τελικός κόπα ντ Ιτάλια τον περασμένο Μάιο. Η Γιουβέντους παίζει μονότερμα τη Νάπολι η οποία καταφέρνει σε μια αντεπίθεση και προηγείται ενώ στην επανάληψη κόντρα στη ροή τουν αγώνα πετυχαίνει και 2ο γκόλ. Η Γιουβέντους προσπαθεί να αντιδράσει ο διαιτητής της αναμέτρησης όμως έχει άλλη άποψη. Πρώτα ακυρώνει καθαρό γκόλ και στη συνέχεια αφήνει τη Γιουβέντους με 9 παίκτες (Η 2η κόκκινη βέβαια βγήκε στο 90' σωστά για αγκωνιά του Κουαλιαρέλα). Σημασία έχει οτι γεννήθηκε μέσα απο το συγκεκριμένο μάτς μια σοβαρή κόντρα και η μάχη σήμερα αναμένεται μεγάλη δεδομένης και της βαθμολογίας του καμπεονάτο. Επειδή όμως η Γιουβέντους παίζει στην έδρα της και διάει για εκδίκηση πιστεύω πως μπορεί να νικήσει μια Νάπολι που δεν μπορεί να κερδίσει την Κατάνια εκτός έδρας η οποία έπαιζε με 10 παίκτες απο το 2ο λεπτό του αγώνα! Σωστά?


240. Γοδόι Κρούζ-Σαν Λορέντζο   1
Κλείνω με τη Γοδόι η οποία είναι η κλασική περίπτωση « Νίκη μέσα ήττα έξω.» Αν δείτε τα στατιστικά της θα πάθετε πλάκα. 4-1-0 εντός και 0-1-4 εκτός. Διπλό ούτε έχει κάνει, ούτε της έχουν κάνει. Επομένως και εδώ παίζουμε τον άσο χωρίς το φόβο του διπλού. Αν είναι να το χάσουμε θα το χάσουμε στο Χ.


Αυτή την πεντάδα προτείνω και θα παίξω σε σύστημα  4-5,
Απο τη μπάνκα μου αφιερώνω 30 €. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου