Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

«PIZZA» ΠΑΛΙ!


Με το αριστερό μπήκε η νέα χρονιά αλλά το χθεσινό κουπόνι ήταν τόσο μικρό και βαρετό που αν δεν έπαιζε κάποιος το διπλό της Μάντσεστερ Σίτυ, δεν υπήρχε κάτι πιο ενδιαφέρον για να πάει να ποντάρει. Εννοείται οτι δεν πτοούμαι απο μια τόσο μικρή «στραβή» και οτι συνεχίζω τη δουλειά μου με ενδιαφέρον ξεψαχνίζοντας αυτή τη φορά ένα πολύ καλύτερο πρόγραμμα οπως αυτό της Δευτέρας!
Σήμερα θα ποντάρω τέσσερις ομάδες να επαναλάβουν τις νίκες που έκαναν στον πρώτο γύρο κόντρα στις αντιπάλους τους και να τους κεράσουν αυτό που λέμε... «πίτσα»!!!
Καλή εβδομάδα και ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ:


Ξεκινώντας με τα πιο στάνταρ παιχνίδια μου που θα τα βάλω στο ίδιο «εύκολο δελτίο», τοποθετώ πρώτα πρώτα μια πολύ πρωτότυπη και ιδιαίτερη επιλογή.

 Η Στεχάουνσμιουρ που βρίσκεται στην τρίτη θέση της 2ης κατηγορίας της Σκωτίας φιλοξενείται απο την τελευταία Στέρλινγκ Άλμπιον την οποία και νίκησε και πρίν κανα μήνα πάλι με 4-0. Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στα δύο σωματεία είναι εμφανέστατη, το κίνητρο διαφορετικό και φυσικά όταν μου δίνουν το διπλό στο 1,70 δεν μπορώ παρά να πέσω με τα μούτρα σε αυτό το σημείο!

  Δεύτερο σημείο ο άσος του τρένου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η οποία πάει φούλ για άνοδο και υποδέχεται τη μετριότατη Τρανμίρ που δεν κυνηγάει τίποτα. Στον πρώτο γύρο μάλιστα στις 19 Νοεμβρίου η ομάδα απο το Σέφιλντ την κέρδισε εκείνη τη φορά εκτός έδρας μάλιστα με 2-1! Δικαίως το 1,45 λοιπόν και δικαίως θα το ποντάρω κι εγώ σαν στάνταρ!

  Λοιπόν προσπάθησα όσο μπορούσα να αποφύγω να ρίξω αυτό το παιχνίδι στα στάνταρ μου αλλά τελικά λύγισα! Πρόκειται για το διπλό της Σέντ Τζόνσον μέσα στην Ινβέρνες και θα το πάρω πάνω μου αυτή τη φορά. Εξάλλου παιχνίδι χωρίς ρίσκο δεν έχει ιδιαίτερο κέρδος. Η 4η Σέντ Τζόνσον μετράει μόλις μία ήττα στα εκτός έδρας παιχνίδια της έχοντας μάλιστα πετύχει ήδη 5 «διπλά» που σημαίνει οτι είναι μια ομάδα που κυνηγάει την τρίτη θέση πίσω φυσικά απο τους αιώνιους Ρέϊντζερς και Σέλτικ και βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω απο όλες τις μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας! Λίγο η μετριότητα της Ινβέρνες, λίγο το υπέροχο ποσοστό του 2,40 με κάνουν να θέλω οπωσδήποτε να υποστηρίξω τους φιλοξενούμενους!

Κλείνω το κουπόνι με ακόμη μια εξαιρετική απόδοση! Το διπλό της Κρόουλι μέσα στην Όξφορντ πληρώνει στο 2,20 και δεν θα μασήσω! Παρόλο που η Όξφορντ έχει μόνο μια εντός έδρας ήττα σε 10 παιχνίδια, θα στηρίξω την Κρόουλι γιατί: Είναι πρώτη και πάει φουλ για άνοδο, αλλά και γιατί πρίν λίγο καιρό που έπαιξαν στην έδρα της, της έριξε «τεσσάρα» που υποδηλώνει μια διαφορά ανάμεσα στο αγωνιστικό μέρος των δύο ομάδων, διαφορά που διακρίνουμε εξάλλου και στη βαθμολογία! 

Σε αυτή την τετράδα ποντάρω απο τη μπάνκα μου 100 € και αν παρατηρήσατε ζητάω και στα τέσσερα παιχνίδια να επανάληφθεί ότι ακριβώς έγινε ανάμεσα στις ομάδες και στον Α' γύρο και να ξαναεπικρατήσουν των αντιπάλων τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου