Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ-ΠΑΛΟΥΚΙ...


Αν το στοίχημα ήταν βιντεοπαιχνίδι τότε σίγουρα σήμερα θα μιλάγαμε για μια απο τις πιο δύσκολες πίστες του και σίγουρα θα κολλάγαμε για ώρες!  Μετά απο αρκετό ψάξιμο όμως πάμε να δούμε τί καλό βγαίνει σήμερα...


Εβερτον-Μάντσεστερ Σίτυ    2     Δε νομίζω οτι είναι ικανή να κοντράρει τη Σίτυ μια ομάδα που ΚΑΙΓΕΤΑΙ να αγοράσει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών το Μανωλά της ΑΕΚ για να φτιάξει την άμυνα της. Αφήστε που σήμερα το γήπεδο θα είναι άδειο γιατί ολοι οι οπαδοί θα πάνε στο αεροδρόμιο να υποδεχτούν το Μανωλά ως άλλο Μπεκενμπάουερ!!!

Φίτεσε-Χέρενφειν    4-6 γκόλ      Βάζουν και τρώνε γκόλ σαν στραγάλια αυτές οι δύο. Αν αναλογιστούμε οτι το όβερ μας το δίνουν στο 1,35 τότε το 4-6 δεν είναι φυσικό επακόλουθο και επομένως ευκαιρία με 2,10 απόδοση??

Μιράντες-Μπιλμπάο   1Χ διπλή ευκαιρία.        Η Μιράντες ζεί ένα όνειρο, έχει ομαδάρα και παρόλο που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική έχει ήδη αποκλείσει δύο ομάδες απο την πρώτη κατηγορία και συνεχίζει. Ακόμη κι αν έφτασε η ώρα να αποκλειστεί αυτή η ομάδα θεωρώ πως τουλάχιστον στην έδρα της οι παίκτες θα τα δώσουν όλα και δεν θα χάσουν...

Τορίνο-Βιτσέντζα     1    Κλείνω το δελτίο μου με μια μικρή απόδοση της τάξεως του 1,50. Οκ η Β Ιταλίας δεν είναι και η πιο έμπιστη κατηγορία για να βγάλεις κάποιο στάνταρ, όμως βλέπω μια σοβαρή προσπάθεια για άνοδο απο το Τορίνο η οποία είναι και αήττητη στην έδρα της, ενώ απο ότι μαθαίνω απο τους γείτονες η ομάδα έχει λεφτά και έχει επενδύσει αρκετά φέτος σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Η ευπρόσδεκτη απόδοση σε συνδυασμό με τη μέτρια ομάδα της Βιτσέντζα που εδώ και 6 αγώνες δεν ξέρει τι θα πεί νίκη με κάνουν να συγκλίνω προς αυτόν τον άσο! Εσείς?

Ποντάρισμα απο μπάνκα:  50 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου