Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΣΑΟΥΘΕΝΤ ΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!


Καλησπερίζω όλο το φανατικό κοινό του Tigermoney που μπήκε σήμερα για να με συμβουλευτεί πρίν ποντάρει τα χρήματα του! Δύσκολοι καιροί απο οικονομικής άποψης και μιας που τα περισσότερα πρωταθλήματα τελειώνουν, παρουσιάζονται εκπληκτικές ευκαιρίες που μπορεί να αποδειχτούν χρυσάφι! Πατήστε στο διαβάστε περισσότερα για να δείτε τα σημερινά μου προγνωστικα.
Πέρα απο τις όποιες τοκογλυφικές αποδόσεις μπορούμε να πάρουμε απο τις Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουένσντεϊ, τη Νότς Κάουντι, τη Στίβενεϊτζ, την Κρόουλι και τη Σάουθεντ οι οποίες ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ για τη νίκη καθώς παίζουν μια ολόκληρη κατηγορία, υπάρχουν και μερικές καλύτερες αποδόσεις για να τους χτυπήσουμε απόψε.

Κολωνία και Μπάγερν για παράδειγμα είναι σαν να λέμε Κέρκυρα-Ολυμπιακός! Η ομάδα του Μονάχου δεν έχει με καμία άλλη ομάδα της κατηγορίας τόσο φιλικές σχέσεις όσο με την Κολωνία και σήμερα το πιο πιθανό είναι να δώσει το τρίποντο στους αντιπάλους της καθώς και αδιάφοροι είναι, και τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ έχουν σε 2 εβδομάδες και τις καλές σχέσεις θα θέλουν να κρατήσουν. Σε περίπτωση που η Χέρτα του Ρεχάγκελ κερδίσει σήμερα (πράγμα πολύ πιθανό) τότε η Κολωνία ΜΟΝΟ με νίκη θα σώζεται! Ο άσος πληρώνει 3,80 στον ΟΠΑΠ ενώ στο εξωτερικό ξεκίνησεαπο το 5 και έχει πάρει την κατιούσα φτάνοντας μέχρι στιγμής το 4,80. Όποιος προλαβαίνει το χτυπάει...

Επόμενο ενδιαφέρον σημείο είναι ο άσος της Οσασούνα κόντρα στην αδιάφορη Σοσιεδάδ! Η Οσασούνα κυνηγάει έξοδο στην Ευρώπη και για να το καταφέρει αυτό πρέπει να ξεπεράσει στη βαθμολογία τις Μπιλμπάο και Ατλέτικο που έχουν γράψει το πρωτάθλημα στα παλιά τους τα παπούτσια εδώ και καιρό και ασχολούνται μόνο με το Europa league! Εξαιρετική η απόδοση του άσου στο 1,80 έξω και στο 1,70 μέσα καθώς μετά η Οσασούνα έχει ακόμη δύο παιχνίδια με αδιάφορες ομάδες και είναι αρκετά πιθανό να τα πάρει!

Σε αυτά τα δύο παιχνίδια θα προσθέσω και τον άσο απο ημίχρονο της Σάουθεντ η οποία περιμένω να κερδίσει άνετα απο ημίχρονο ίσως και με 5-0 την ήδη υποβιβασμένη Μάκσφιλντ και να περιμένει μια γκέλα απο τους υπόλοιπους για να πάρει την απ'ευθείας άνοδο! 


Ποντάρισμα απο μπάνκα στην παραπάνω 3αδα:  50 €


Ποντάρισμα απο μπάνκα σε μονό αποδεκτό: Σάουθεντ-Μάκσφιλντ  1 ημίχρονο/ 1 τελικό    500 €


ΔΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ? ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ! 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου