Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΜΥΡΙΖΕΙ...ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ!


Χαίρεται! Νά μαστε και πάλι εδώ μετά απο αρκετό καιρό φίλες και φίλοι έτοιμοι να αρπάξουμε όλες τις στοιχηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν αυτήν την περίοδο που τα πρωταθλήματα μπήκαν στην τελική τους στροφή! Απο την πλευρά μου υπόσχομαι όσο το δυνατόν καλύτερη μελέτη ούτως ώστε η επιτυχία να είναι πολύ πιθανή για κάθε ποντάρισμα. Εσείς με τη σειρά σας δεν έχετε παρά να πάρετε τα σημεία στα οποία συμφωνείτε μαζί μου και να τα ποντάρετε. Για σήμερα Σάββατο λοιπόν έχουμε και λέμε:
Τα δύο πιο στάνταρ σημεία της ημέρας κατά τη γνώμη μου είναι τα εξής:

262. ΜΠΟΛΤΟΝ-ΣΟΥΟΝΣΙ    1
269. ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΥ-ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ    1

Η μεν Μπόλτον παίζει ένα πάρα πολύ κομβικό παιχνίδι το οποίο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της στην Πρέμιερ Λίγκ. Αυτό συμβαίνει γιατί στη συνέχεια ακολουθούν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν μπορεί να κάνει λογαριασμό με βαθμούς απο αυτά. Ενώ σήμερα κόντρα στην αδιάφορη Σουόνσι παίζοντας εντός έδρας έχει την ευκαιρία να βγεί απο τη ζώνη του υποβιβασμού. Οκ, δέχομαι οτι φέτος μπορεί να παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, όμως πιστεύω οτι έχει το όνομα και τη φανέλα να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία αυτή, παρά η ΚΠΡ ή η Γουίγκαν.

Το επόμενο λαυράκι μου το ψάρεψα απο τη Championship και πρόκειται για μια ομάδα που με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία μια αγωνιστική πρίν το τέλος. Η Μπρίστολ υποδέχεται την ακριβώς απο πάνω της και αδιάφορη Μπάρνσλεϊ που έχει σωθεί και ουσιαστικά μένουν χεράκι χεράκι στην κατηγορία! Μου είναι αδύνατον να αδιαφορήσω για ένα παιχνίδι που μυρίζει στήσιμο απο χιλιόμετρα μακριά όταν μου δίνουν τον άσο στο 1,70!!!

Θα μου πεί κάποιος είσαι τρελός ρε φίλε θές να ποντάρουμε δύο κακές ομάδες που δεν παίζουν καλή μπάλα και κινδυνεύουν με υποβιβασμό? Ναι μάγκες γιατί η Μπόλτον παίζει ένα απο τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή εντός έδρας, ενώ η Μπρίστολ Σίτυ πέρα του οτι παίζει με αδιάφορο αντίπαλο, βρίσκεται και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με 6 σερί μάτς αήττητη, πρόκριση στο κύπελλο επι της εξαιρετικής φετινής Σουίντον, ένα διπλό μέσα στη Νότιγχαμ και δύο ισοπαλίες κόντρα σε Γουέστ Χάμ και Μπέρμιγχαμ που πάνε για άνοδο στην Πρέμιερλιγκ! 


Δύο ακόμη ματσάκια που μου φαίνονται καλές ευκαιρίες για ποντάρισμα είναι τα παρακάτω:

268. Μπράϊτον-Μπέρμιγχαμ    2
342. Μίντλεσμπρο-Σάουθαμπτον    1

Έχουμε και λέμε: Η Μπράϊτον βρίσκεται σε ΤΡΑΓΙΚΗ κατάσταση και με ένα αρνητικό σερί 6 αγώνων χωρίς νίκη έχασε το τρένο για τα Play off της ανόδου. Ίσως να μην  είχε η ομάδα το μπάτζετ για να ανέβει και να τα παράτησε δεν την κατηγορώ, ίσα ίσα και που έφτασε μέχρι εκεί άθλος ήταν καθώς μόλις είχε ανέβει απο την Ligue 1 στην Τσάμπιονσιπ.  Όπως και να έχει η 6άρα απο τη Γουέστ Χάμ πρίν απο 2 αγωνιστικές απέδειξε οτι η ομάδα δεν έχει την ποιότητα να κοντράρει τους απο πάνω της κι έτσι φτάνουμε στην πρότελευταία αγωνιστική να είναι εντελώς αδιάφορη και να υποδέχεται τη Μπέρμιγχαμ η οποία χρειάζεται βαθμούς όχι μόνο για να εξασφαλίσει την είσοδο της στα Play Off που είναι το κυριότερο, αλλά και για να μπεί με οσο καλύτερη συγκομιδή βαθμών γίνεται. Επειδή η Μπέρμιγχαμ την επόμενη και τελευταία αγωνιστική παίζει με την προσεχώς πρωταθλήτρια Ρέντινγκ, καλό θα ήταν να κάνει το διπλό σήμερα και να έχει το κεφάλι της ήσυχο...

Στο άλλο παιχνίδι τώρα, προσπαθώ να μπώ σε μία τρελή λογική που θέλει τη Σάουθαμπτον να κάθεται να χάνει εύκολα ή δύσκολα σήμερα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Ένα τρελό τρελό στήσιμο απο ολόκληρο το σύστημα υποψιάζομαι και σας το αναλύω αμέσως. Η Μίντλεσμπρο παίζει τον τελικό των τελικών για φέτος στην ύστατη προσπάθεια της να μπεί στα Play Off. Σαν όνομα και σαν ιστορία πρόκειται για πολύ μεγάλη ομάδα της Αγγλίας και ίσως αυτό να σεβαστούν και οι αντίπαλοι. Απο την άλλη θα μου πεί κάποιος οτι και οι Μαυρόγατες θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την απ ευθείας άνοδο. Μα ρε παιδιά ούτως η άλλως την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται την υποβιβασμένη Κόβεντρι και με μια πανέμορφη φιέστα-νίκη παίρνουν μαζί και την άνοδο ΕΧΟΝΤΑΣ παράλληλα δώσει άγρια ομορφιά στο πρωτάθλημα δίνοντας ελπίδες στους διώκτες τους τη Γουέστ Χάμ να χαζοελπίζουν για τη δεύτερη θέση.


Αυτή την τετράδα έχω στο νού μου και αυτή θα ποντάρω γερά με 50 € απο τη μπάνκα μου. 

Όσον αφορά άλλα παιχνίδια διακρίνω μια δυσαναλογία αποδόσεων στο βραδινό μάτς της Αμερικής μεταξύ Σάν Χοσέ και Σόλτ Λέϊκ με τους φιλοξενούμενους να υπερέχουν σε όλους τους τομείς και τους γηπεδούχους να είναι μια ομάδα που πέρυσι τερμάτισε προτελευταία και όποιος πήγαινε στο γήπεδο της έπαιρνε το διπλό λες και πήγαινε βολτίτσα στην εξοχή.  Διπλάρα λοιπον σας δίνω με 2,80 απόδοση στον ΟΠΑΠ!


Τέλος όσον αφορά το EL CLASSICO... τί να λέμε τώρα. Με την απόδοση που έδωσαν στη Μπαρτσελόνα πιο πολύ συμφέρει να ποντάρουμε για πρώτο σκόρερ το Μέσι με 4,00 απόδοση καθώς είτε θα το καρφώσει ο κοντοπίθαρος πάλι, είτε ο βλαμμένος ο Πέπε θα κάνει κανένα πέναλτι ο ψυχάκιας... και ξέρετε ποιός τα βαράει τα πέναλτι στη Μπάρτσα ε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου