Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ταμείο απο την πίσω πόρτα!


Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ διεξάγεται σήμερα και αύριο με αρκετά απο τα προκριματικά εισιτίρια να μην έχουν εξασφαλιστεί ακομη απο τις ομάδες! Επειδή όμως είναι δύσκολο να προβλέψουμε τους νικητές στα παιχνίδια οπου κρέμονται απο μια κλωστή, θα κάνω μια προσέγγιση μέσω των γκόλ που θα μπούν... Πάμε να ξεζουμίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το κουπόνι και να τσεκάρουμε τα πιο συμφέροντα σημεία!


103. ΑΠΟΕΛ-Σαχτάρ   2-3 γκόλ  
107. Ντόρτμουντ-Μαρσέιγ   2-3 γκόλ
108. Ολυμπιακός-Άρσεναλ   Under
109. Πόρτο-Ζενίτ  Under
110. Τσέλσι-Βαλενθια  Over
Ποντάρισμα: 100€



ΑΠΟΕΛ-Σαχτάρ   2
Ντόρτμουντ-Μαρσέϊγ   2
Τσέλσι-Βαλένθια   Χ
Ποντάρισμα: 30€


Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε και δεν χρειάζεται να παίξει τόσο σφιχτά όσο τις άλλες φορές σήμερα! Επίσης η Σαχτάρ είναι αδιαφορη και τα βραζιλιανάκια της μπροστά θα παίξουν ελεύθερα! Επειδή ο ΑΠΟΕΛ όμως είναι ομάδα του UNDER θα το παίξω 2-3 γκόλ!

Το παιχνίδι της Ντόρτμουντ είναι απίθανο να κολλήσει στο UNDER γιατί πολύ απλά οι Γάλλοι θα αναγκαστούν να ανοιχτούν γιατί θέλουν τη νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Στο Ολυμπιακός Άρσεναλ είναι ακόμη νωπές οι μνήμες απο το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη πρίν απο δύο χρόνια και περιμένω να επαναληφθεί κάτι ανάλογο και σήμερα...

H Ζενίτ πάει στην Πορτογαλία για να κάνει καθυστερήσεις απο το 1ο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα και να πάρει την πρόκριση στους 16 του θεσμού.

Τσέλσι και Βαλένθια αναμετρώνται στο παιχνίδι της βραδυάς! Η κρισιμότητα του αγώνα είναι τεράστια και τα σενάρια περι πρόκρισης ατελείωτα! Οι δύο ομάδες έχουν απο 8 βαθμούς και όποια κερδίσει περνάει. Σε περίπτωση ισοπαλίας όμως πρέπει να δούμε τί ισοπαλία θα είναι! Αν το παιχνίδι λήξει 0-0 περνάει η Τσέλσι γιατί πήρε 1-1 στην Ισπανία! Αν όμως λήξει ισοπαλία με γκόλ, τότε περνάει η Βαλένθια!!! Γι αυτό λοιπόν η Βαλένθια για να περάσει ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σκοράρει και να βγεί μπροστά εξάρχής χωρίς να παίξει ταμπουρωμένη γιατί όσο κυλάει ο χρόνος και το σκόρ μένει στο 0-0 τόσο θα δυσκολεύει η κατάσταση γι αυτή! Επειδή θεωρώ και τις δύο ομάδες ικανές να σκοράρουν και περιμένω να δώ πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, θα ποντάρω στο OVER!


ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ:
ΑΠΟΕΛ-Σαχτάρ   1-2
Ντόρτμουντ-Μαρσείγ  1-1
Γκενκ-Λεβερκούζεν   1-1
Τσέλσι-Βαλένθια   2-1
Ποντάρισμα:  10€ σε σύστημα 2-3-4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου