Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

14 ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!


Καλώς τα παιδιά! 14 σημεία μόνο για σήμερα έχω ξεχωρίσει εγώ. Κάντε κι εσείς τις επιλογές σας ρε παιδιά και χτυπήστε στο ψαχνό. Τα παιχνίδια είναι μελετημένα όσο δεν πάει απο στατιστική άποψη και το μόνο που μένει είναι να επαληθευτούν κάποιοι αριθμοί... Ίδωμεν.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕ ΣΚΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ!



Καλησπέρα μάγκες. Τριαδούλα θα τσιμπήσετε απο το φίλο σας τον tiger σήμερα σύμφωνα αυτή τη φορά με τη φόρμα των ομάδων και σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις τις δικές σας που είναι αυτονόητο πως δεν ψάχνετε αποδόσεις του 1,40. Αλλιώς δεν θα μπαίνατε σε σάιτ που προτείνουν παιχνίδια. Πάντως αν δείτε τα παιχνίδια που σας έδωσα και μετά καθίσετε να τα μελετήσετε και μόνοι σας, πιστεύω οτι το 99% των επισκεπτών θα συμφωνήσετε μαζί μου!

Διαβάστε περισσότερα, κλίκ και ΠΑΜΕ!

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοπή καρδιάς έπαθε ο Ντελ Μπόσκε



...απο τα γέλια όταν σύγκρινε την απόδοση του ΟΠΑΠ στο goal-goal της Ρίβερ Πλέιτ με τις αντίστοιχες αποδόσεις που κυκλοφορούν έξω...

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. 4 στα 6 χθές και απο ταμείο τίποτα. Δυστυχώς είμαι τόσο γκαντέμης που κατάφερα να κάνω δύο ομάδες μετά απο 5 συνεχόμενες ήττες και οι δύο στο πρωτάθλημα να κερδίσουν και οι δύο! Η μια 3-1 και η άλλη 4-0! Βέβαια για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα έπρεπε πρωτίστως οι αντίπαλοι τους να δεχθούν μερικές άδικες κόκκινες κάρτες. Αλλά πάει στο καλό.

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα και πάμε να δούμε τί σας έχω ετοιμάσει...

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Κάν'το όπως ο Φαλκάο!


Αυτό το Σάββατο θα προσπαθήσω να κάνω ένα καλό χατ-τρίκ (σαν κι αυτά που κάνει συχνά ο Ρανταμέλ Φαλκάο!) σύμφωνα με τα όσα έχω παρατηρήσει κι έχω δεί τον τελευταίο καιρό. Θα σας δώσω λοιπόν την τριάδα-δώρο για σήμερα κι ύστερα θα μιλήσουμε και για άλλα 3 αρκετά ενδιαφέροντα σημεία...........................
(Πατήστε στο Διαβάστε Περισσότερα)