Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΑΣΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ Μ@ΥΝ@ΣΚΥΛΑ!!!!


Χαίρεται. Σαββατοκύριακο έφτασε, μπαίνει ο καινούριος μήνας και όλοι ψάχνουμε χρήμα για να πληρώσουμε τους νέους λογαριασμούς που καταφτάνουν απο μέρα σε μέρα! Απ' όλα θα έχει ο μπαξές και αν τα συδυάσουμε καλά, κάτι θα βγεί στο τέλος. Με μια πρώτη ματιά στο κουπόνι του διημέρου δεν έμεινα ευχαριστημένος απο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και έτσι χρειάστηκε περισσότερη μελέτη πρίν καταλήξω στα τελικά μου σημεία... Αυτό μπορεί να είναι και καλό, αλλά επειδή πολλές φορές η πολλή ανάλυση είναι που μας καταστρέφει ας κρατάμε μια πισινή και ας παίξουμε συντηρητικά..

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο θεσμός έχει φαβορί και ακούει στο όνομα: ΜΠΙΛΜΠΑΟ


Ημέρα Europa league σήμερα και όλοι μας θέλουμε να παίξουμε το κάτι τις μας. Το θέμα είναι πρίν πάμε να παίξουμε στο πρακτορείο να έχουμε εμπεδώσει μέσα μας πως αναφερόμαστε στο θεσμό των εκπλήξεων και οτι «στάνταρ» σημεία δεν υπάρχουν! Επομένως σήμερα είναι καλά να πάμε σε χλιαρά πονταρίσματα με μεγάλες αποδόσεις πιο πολύ για να κάνουμε το κέφι μας και να έχει η βραδιά ενδιαφέρον, παρά να πάμε να τους τα πάρουμε τοκογλυφικά...

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΑΣΕ Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΥΑΔΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4! ΣΗΜΕΡΑ???


Οκ δεν είναι κατόρθωμα να πιάνεις 2 στα 2 αλλά όταν απο ένα κουπόνι με 350 παιχνίδια βρίσκεις δύο σίγουρα ματς απο 2,00 απόδοση το καθένα τον φτιάχνεις τον άλλον. Γιατί είτε κοτσάρει άλλα δύο δικά του που βλέπει πολύ και πάει ταμείο, είτε τα μπουμπουνάει με 100 € αν έχει καλή καβάτζα! Και το καλό είναι οτι συνδυάσαμε μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει πάση θυσία με ακόμη μια που ήταν ψιλοαδιάφορη, αλλά ήταν σε φόρμα. Τί θέλω να πώ με αυτό? Οτι δεν είναι ανάγκη κάθε φορά να ποντάρουμε όσες ομάδες είναι με την πλάτη στον τοίχο! Ούτε θα τις σώσουμε εμείς με τα λεφτά μας, ούτε θα τους δώσουμε πρωταθλήματα! Επομένως η ισορροπία είναι το μυστικό του παιχνιδιού όπως αποδεικνύεται και στο ίδιο μοτίβο θα κινηθώ κι απόψε.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Μια δυάδα και μια βόμβα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου!


Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Ένα τεράστιο κουπόνι στοιχήματος μας περιμένει σήμερα και αύριο και πραγματικά δεν ξέρω τί να πρωτοπαίξω! Το οτί έχω σημειώσει πάρα πολλά καλά σημεία για σήμερα βέβαια δεν μου λέει και τίποτα αφού ο συνδυασμός τους θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολος. Μελετήστε και παίξτε με ψυχραιμία γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και το κάθε ευρώ είναι πολύτιμο. Πάμε να σας δείξω τί θα παίξω?

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

THIS IS OVER!





ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ    ΟΒΕΡ

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ   ΟΒΕΡ


1000€

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΟΛΑ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ!


Χαίρεται! Ο λαός μίλησε και επειδή οι δημοκρατικές διαδικασίες υπάρχουν για να τηρούνται, η μουσικούλα μας έκανε φτερά καθώς προφανώς να σας εκνεύριζε και μάλλον δεν θα έχετε και άδικο. Αφού τα βάλω με την τύχη μου για τον χθεσινό κουβά, πάμε να δούμε τί θα παίξουμε σήμερα Σάββατο!

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!!!


Καλημέρααααααα... Μας το χάλασαν το ταμείο οι γαύροι χθές αλλά δεν πειράζει. Χαλάλι τους αφού μας πρόσφεραν θέαμα για ακόμη μια φορά... Λοιπόν σήμερα θα κάνουμε μια προθέρμανση ενόψει Σ/Κ, αλλά θέλω όλοι να ρίξετε το κάτι τίς σας καθώς πρέπει να φτιάξουμε λίγο μπάνκα. Πρίν πιάσουμε τα αυριανά και τα μεθαυριανά λοιπόν αξίζει να κάνουμε μια στάση στα σημερινά και να δούμε μερικές ευκαιρίες που υπάρχουν...

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Μόνο η Λίβερπουλ αξίζει σήμερα!


Όπως θα καταλάβατε και απο τον τίτλο, παρόλο που έχουμε αγωνιστική Τσάμπιονς Λίγκ, δεν υπάρχει κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον στα παιχνίδια ενώ το μοναδικό καλό σημείο προκύπτει απο το ντέρμπι του Mέρσεϊσαιντ. Στο ένα η Μπάγιερν μας δίνεται στο 1,15. Μα και κάποιος να πιστεύει οτι θα περάσει η Βασιλεία, αν οι Ελβετοί χάσουν με ένα γκόλ διαφορά έχοντας σκοράρει, περνάνε γιατί είχαν κερδίσει 1-0 στο πρώτο ματς. Το δεύτερο μάτς? Αφήστε το, σκέτο τρελοκομείο! Απο 3-0 έως 0-3 μπορεί να έρθει. Τα παιχνίδια στην Αγγλία είναι τα πιο αμφίρροπα του 2012 μέχρι στιγμής και έτσι μάλλον δεν θα ποντάρω τίποτα σήμερα. Άν το κάνω όμως το κουπόνι μου θα περιέχει οπωσδήποτε τα παρακάτω παιχνίδια:


Λίβερπουλ-Έβερτον   1

Λε Μάν-Νάντ  1
Ίντερ-Μαρσέιγ   Χ2
Ντονκάστερ-Ρέντινγκ    2   και OVER
Κάρντιφ-Χάλ   1
Νταντί-Έϊρ    1

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ!


Επειδή με πόνεσε η χθεσινή μέρα σήμερα θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο ψύχραιμος και ήρεμος γίνεται για να μην κάνω εύκολα λάθη. Με βάση τον Παναιτωλικό, ακόμη τρία παιχνίδια με την ίδια απόδοση και ένα στάνταρ ευκολάκι απο Σαμπιονά μεριά ίσως βρούμε το δρόμο για το ταμείο. Θα ακολουθήσετε? Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟ 1,80! ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ???


Η ψυχολογία είναι στα τάρταρα, το κουπόνι το βρίσκω άσχημο και θα ρίξω απλά ότι καλύτερο βρήκα σαν απελπισμένος που θέλει να ρεφάρει. Λοιπόν, έχουμε και λέμε χωρίς πολλά πολλά.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ: ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ!


ΟΚ σόρρυ μεγάλο λάθος το χθεσινό στα 5/6 (under-over) να βάλω τη Μπεσίκτας UNDER. Το έλεγα κιόλας απο κάτω και δεν έπρεπε να το παίξω. Τέλος πάντων λάθη γίνονται και μετά την αυτοκτονία που μας στοίχισε, πρέπει να ανασυγκροτηθούμε ενόψει Σ/Κ αρχής γενομένης απο την Παρασκευή.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

EUROPA LEAGUE ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ! ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ή ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΩΛΟ???


Σήμερα η ημέρα είναι μια απο αυτές που λέει και ο κολλητός μου ο Ιάσων πως για να πιάσεις στοίχημα πρέπει να ανοιχτείς πολύ και να παίξεις 4 διαφορετικά δελτία! Και αυτό αν θές να βγάλεις μια σοβαρή απόδοση με μια τετράδα πάνω απο 8,00. Στην προσπάθεια μας να τσιμπήσουμε μεγαλύτερες τιμές είναι δεδομένο και οτι θα ρισκάρουμε και οτι θα χάσουμε μερικά σημεία αμαχητί! Η ουσία είναι να μας κάτσει μια καλή χημεία και να τους τα πάρουμε. Το τρελογιουρόπα Λίγκ επανήλθε! Λάβετε θέσεις. Έτοιμοι?

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΣΩ LIVE STREAMING!


Φυσικά και δεν περιμένω κάποιος απο σας να με ακολούθησε χθές επειδή οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε κομπλεξικοί και προκατειλημμένοι, εγώ πάντως για ακόμη μια φορά πήγα ταμείο κι εσείς καθίστε να το παίζετε μάγκες με τα χαμένα δελτία σας.

Τέλος πάντων πάμε να συνεχίσουμε ένα σερί απο επιτυχίες που μόλις ξεκίνησε χθές...

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Last Chance from Enlgand for me!



Καλημέρα. Με το χέρι στην καρδιά σας λέω οτι σήμερα το στοίχημα δεν είναι για πολλά πολλά. Κοιτάζω τις Αγγλίες, βγάζω 10 σημεία και μετά κάθομαι τα φέρνω βόλτα στο μυαλό μου, τα ξανασκέφτομαι και λέω  ρε άι στο διάολο που θα σας εμπιστευτώ τα λεφτά μου παλιονούμερα με τους μπουκαδόρους σας που έχετε γαμήσει το πιο ωραίο άθλημα του κόσμου. Το να κερδίζει ο τελευταίος τον πρώτο φυσικά και είναι αποδεκτό και γι αυτό άλλωστε αγαπάμε αυτό το σπόρ, επειδή είναι το πιο απρόβλεπτο απο όλα, αλλά αυτό που γίνεται στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας δεν έχει προηγούμενο! Ομάδες που έχουν να κερδίσουν 7 και 8 αγωνιστικές κερδίζουν και μάλιστα άνετα απο το Α ημίχρονο και άλλες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία (πχ Τσάρλτον) είτε γκελάρουν είτε κερδίζουν με γκόλ στα τελευταία λεπτά, γεγονός που μας κάνει διστακτικούς στο να τις εμπιστευτούμε. Σωστα?


Πραγματικά επειδή βρίσκομαι σε παραλήρημα και επειδή ούτε το Τσάμπιονς Λίγκ προσφέρεται για κάτι το εξαιρετικό, θα παίξω ένα και μοναδικό δελτίο με όσο περισσότερη ποδοσφαιρική λογική διαθέτω και ότι γίνει έγινε. Ούτε θα σκάσω αν το χάσω ούτε τίποτα. Και σας ξαναπροειδοπειώ. Μην κοιτάτε το ποντάρισμα μου κάτω απο τις προτάσεις, πρόκειται για εικονικά χρήματα και βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που τυχαίνει η μπάνκα μου να είναι αρκετά γεμάτη. Επομένως λογικό είναι όταν βγάζω μια απόδοση 7,60 να ρίχνω 50 εικονικά ευρώ. Δε μπορώ να βάλω 10 € ποντάρισμα και να κερδίσω 76 τη στιγμή που με αυτήν την κάβα διακυβεύονται εκατοντάδες ευρώ. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και τώρα πάμε στα σημερινά μας στοιχήματα.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

L(E H)AVRAKI...!


Δευτέρα σήμερα και πρέπει να ρεφάρουμε τα Σαββατοκυριακιανά πονταρίσματα. Επιλογές λίγες και μάλλον όχι καλές μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Μην ξεχνάμε οτι όταν το κουπόνι έχει λιγότερες επιλογές, τόσο πιο δύσκολο είναι να βγάλεις το λαβράκι που λέμε, αλλά και τόσο πιο δύσκολο να κάνεις λάθος.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΨΑΡΙ-ΜΕΣΙ ! ! !



(Video Το ψάρι στο τέλος του άρθρου)

Δυστυχώς χθές η Χέρενφεϊν δεν μας έκανε το χατίρι κι έτσι ακόμη ένα δελτίο χάθηκε στο «για ένα»... Βέβαια όσοι απο εσάς προτίμησαν το NO GOAL για το οποίο σας είχα επιστήσει την προσοχή, τότε σίγουρα θα πληρώθηκαν αφού και η Μπράγκα κέρδισε με ανατροπή, αλλά και η Χέρτα δεν δέχτηκε γκόλ.  Κρίμα, πολύ κρίμα γιατί το χθεσινό κουπόνι ήταν απο τα πιο εύκολα των τελευταίων μηνών (Αν εξαιρέσουμε τη Γαλλία στην οποία ήρθαν ΟΛΑ ανάποδα), καθώς υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες που δεν παίξαμε όπως το GOAL-GOAL στο Πανιώνιος Ατρόμητος, ή το διπλό της Μίλαν μέσα στην Παλέρμο με 0-4...αλλά επειδή μετά το χορό πολλοί χορεύουν, το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω.

Σήμερα τόσο ξεκάθαρες ευκαιρίες δεν πολυβλέπω και προσωπικά θα προσπαθήσω κυρίως με αριθμό γκόλ να πιάσω στοίχημα, αλλά πάμε να δούμε και τί άλλο καλό βγαίνει απο τα σημερινά παιχνίδια...

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ!


Σας το χω πεί και πάντα θα το λέω: «ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ». Αυτό είναι το μότο μου και το ακολουθώ πάντα. Μαζί θα πληρωνόμαστε, μαζί θα χάνουμε, μαζί θα κλαίμε, μαζί θα πανηγυρίζουμε. Πολλοί απο σας το αμφισβητούν αυτό και λένε οτι απλά περνάω την ώρα μου δίνοντας ότι να ναι. Πράγματι επαγγελματίας δεν είμαι σε καμία περίπτωση, κάνω όμως το χόμπυ μου λειτούργημα και μέσα απο αυτή τη σελίδα προσανατολίζω τους παίκτες με βάση πάντα τα πιστεύω μου. Θέλετε να τα ακολουθήσετε? Καλώς. Δεν θέλετε? Πάλι καλώς. Ούτε τον έξυπνο κάνω ούτε τίποτα. Δίνω παιχνίδια και όποιος θέλει ακολουθεί και επειδή έχω ρέντα τώρα τελευταία, πατήστε στο άρθρο για να δείτε τις επιλογές για σήμερα Σάββατο...

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ? ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!


Λοιπόν Παρασκευούλα σήμερα και βλέπω μερικές ευκαιριούλες στο κουπόνι που θα μας πάνε ταμείο και θα μας φτιάξουν τη διάθεση και την τσέπη ενόψει Σ/Κ. 


Η Αλμίρε Σίτυ παίζει με την Τέλσταρ η οποία παραπέει και έχει πάρει την κάτω βόλτα! Δέχεται τα γκόλ σαν στραγάλια και αυτό το 1,75 στον άσο το θεωρώ δωράκι...

Η Λα Κορούνια ξαπόστασε την προηγούμενη αγωνιστική και έκανε μια ήττα μετά απο κανα τρίμηνο και τώρα αναμένεται να ξαναπάρει μπροστά. 1 απο ημίχρονο θα προτιμήσω εδώ γιατί το 1,45 είναι χαμηλό και γιατί Ντέπορ όταν παίζει με καλό αντίπαλο θέλει να αποδείξει οτι είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας γιατί απλά μπορεί!

Στο Μπάνφιλντ-Γοδοϊ Κρούζ θα τσιμπήσω το underaki γιατί οι ομάδες είναι που είναι φύσει των λίγων γκόλ απο μόνες τους, είναι και σε τραγική κατάσταση η Γοδόι και δεν πετυχαίνει γκόλ ούτε με αίτηση τώρα τελευταία, είναι και η Μπάνφιλντ δυσκοίλια απο την άλλη, έχει και καταπληκτικό τερματοφύλακα. Η φόρμα και η στατιστική λένε under καθώς δυστυχώς και η απόδοση στο 1,50... αλλά τί να κάνουμε, c'est la vie.

Κλείνω το δελτίο μου με κάτι πολύ αναμενόμενο. Το 1,65 του GOAL στο παιχνίδι Σεντάν-Μονακό. Η Μονακό στην προσπάθεια της για σωτηρία παίζει πλέον φούλ επίθεση αφού τα παίζει όλα για όλα σε κάθε μάτς με αποτέλεσμα να βάζει και να τρώει γκόλ εύκολα. Η πρόσφατη προϊστορία δείχνει 2-2 και 4-1 και τα τελευταία μάτς της Μονακό (5 μάτς 4 GOAL) εκεί με οδηγούν αφού και η Σεντάν προέρχεται απο 3 συνεχόμενα GOAL παιχνίδια... Διαφωνεί κανείς με τη λογική μου???

Ποντάρισμα απο μπάνκα: 30 €