Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!


Το Tigermoney εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα, Καλές Γιορτές και να ξαναανταμάσουμε με υγεία και γεμάτοι όρεξη για παιχνίδι! Κοιτάξτε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείτε αυτό το διήμερο των Χριστουγέννων και για όσους λοξοκοιτάξουν έστω και για μια στιγμή το κουπόνι του στοιχήματος να τους ψιθυρίσω οτι....

Μπέρνλι, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Γουένσντεϊ, Χάντερσφιλντ, Ρέξαμ και Σέντ Τζόνσον βλέπω να κερδίζουν αυτή την αγωνιστική άν και το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα...!

Τα λέμε! 

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Tiger is back!


Καλησπερίζω και πάλι όλους του φίλους του σάιτ. Ένα προσωπικό πρόβλημα με κράτησε μακριά απο τα προγνωστικά για λίγο καιρό, αλλά είμαι και πάλι κοντά σας γιορτινός! Εύχομαι οι Άγιες μέρες που έρχονται να έχουν για όλους μας και απο ένα ταμείο έστω και μικρό για να βοηθήσει και τις τσέπες μας εν μέσω κρίσεως... Για σήμερα Τετάρτη έχουμε:  (πατήστε στο Διαβάστε περισσότερα)

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Το παραμύθι «Μπαρτσελόνα» τελειώνει εδώ!


Καλησπέρα! Να μαστε και πάλι για το Σαββατοκύριακο! Χαμός αναμένεται να γίνει και πάλι αυτό το διήμερο στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ελπίζω όλοι να έχετε κάτι στην άκρη για να ζήσετε την αγωνία του στοιχήματος! Εγώ οφείλω να σας καθοδηγήσω σωστά κι εσείς να πάρετε την τελική απόφαση! Πάμε?

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Ταμείο απο την πίσω πόρτα!


Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ διεξάγεται σήμερα και αύριο με αρκετά απο τα προκριματικά εισιτίρια να μην έχουν εξασφαλιστεί ακομη απο τις ομάδες! Επειδή όμως είναι δύσκολο να προβλέψουμε τους νικητές στα παιχνίδια οπου κρέμονται απο μια κλωστή, θα κάνω μια προσέγγιση μέσω των γκόλ που θα μπούν... Πάμε να ξεζουμίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το κουπόνι και να τσεκάρουμε τα πιο συμφέροντα σημεία!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Τριάδα για μεροκάματο!



Καλησπέρα και καλή εβδομάδα . Αφού πρώτα απολογηθώ για χθές επειδή δεν ανέβασα προτάσεις, λόγω προβληματος με τον υπολογιστή μου και δεν ειχα πρόσβαση στο διαδίκτυο, πάμε να ψωνίσουμε κάτι απο   το σημερινό κουπόνι.

Για σήμερα λοιπόν αρχικά θα στηρίξω τον άσο της Μπεσίκτας γιατί έχει τεράστια διαφορά ποιότητας απο τον αντίπαλο της, παίζει στην έδρα της και το ποσοστό είναι ικανοποιητικό. Δεύτερον, θα πάρω εν μέσω τοκογλυφίας τον άσο της Λάτσιο λόγω κυρίως και της αδυναμίας της Νοβάρα και θα κλείσω με το διπλό της Λίβερπουλ με δυαράκι απόδοση γιατί οι κόκκινοι  μετά τα δύο συνεχόμενα διπλά ενάντια στην Τσέλσι (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) την προηγούμενη εβδομάδα, οφείλουν να διαχειριστούν την κατάσταση και να επιβεβαιώσουν τη φόρμα τους παίρνοντας ένα διπλό που θα θρέψει ακόμη περισσότερο το πνεύμα και την ψυχολογία του νικητή μέσα στα αποδυτήρια της.

Στην απόδοση 4,03 που βγάζει αυτή η τριάδα στον ΟΠΑΠ θα ποντάρω 50 € για ένα πολύ ικανοποιητικό μεροκάματο!

Καλημέρα

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ...


...έχω σήμερα γιατί όπως η τίγρης είναι όταν έχει πολύ καιρό να φάει, έτσι κι εγώ έχω αρκετές ημέρες να πάω ταμείο και αρχίζω να αδειάζω ψυχολογικά και οικονομικά...! Πρώτα θα σας δώσω τα παιχνίδια της Αγγλίας όλα μαζί γιατί η τρέλα πρέπει να πηγαίνει όλη μαζί και μετά τα λογικά μου σημεία για να πλησιάσουμε το ταμείο όσο περισσότερο μπορούμε!