Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Κρίση...


Ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε! Δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η ταμειακή ξηρασία που νιώθω στο πετσί μου τον τελευταίο καιρό! Είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης...και πρωτού εκραγώ όπως ο Τζόε Ντάλτον στη φωτογραφία, κάνω ακόμη μια προσπάθεια Παρασκευιάτικα, όχι τόσο για το χρηματικό έπαθλο, όσο για να ξαναποκτήσω την αυτοπεποίθησή μου...

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Οι 5 καλύτερες επιλογές για να στοιχηματίσετε στο Europa league!


Εντάξει πάντα δυσκολευόμουν με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λίγκ, αλλά χθές παράγινε το κακό! Όπως και να έχει  ο Κοστάντζο ήταν συνεπής στις γκάφες του και τουλάχιστον πέρασε το στανταράκι που σας φώναζα! Για σήμερα στο Europa league  οι επιλογές μου είναι οι εξής:

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Πού πάς ρε Καραμήτρο?


Που πάς ρε Καραμήτρο Κοστάντζο να παίξεις μέσα στο Έμιρεϊτς? Είσαι με τα καλά σου? Αλλά τί λέω, εδώ έπαιζε στο Τσάμπιονς Λίγκ ο Κατεργιαννάκης με τον Πάντο πριν μερικά χρόνια και μετά απορούσαν οι γαύροι γιατί έχανε ο Ολυμπιακός!
Λοιπόν για σήμερα κρατάμε τον άσο απο ημίχρονο της Άρσεναλ και προχωράμε...

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Χάσ' το αγόρι μου...!


Οκ δεν είμαι σε φόρμα το παραδέχομαι... όμως έχει γυρίσματα ο καιρός και δεν μου μένει παρά μόνο να ρισκάρω σήμερα. 4 ισοπαλίες έχω βάλει στο πρόγραμμα και θα τις ποντάρω σε σύστημα. Βοηθήστε κι εσείς λιγάκι να βγούν... αρκεί να είστε λίγο καλοπροαίρετοι! πάμε?

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

16 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ...


Το Σαββατοκύριακο έφτασε και εμείς πρέπει να βρούμε το δρόμο για το ταμείο! Σε αυτό το άρθρο σας περιμένουν 16 λαχταριστές προτάσεις για να διαλέξετε εκείνες που σας εμπνέουν περισσότερο και να σας πληρώσουν! Γιατί το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι... και δεν γίνεται να χάνεις συνέχεια...!


Μαζί μας απο σήμερα θα είναι και ο «ειδικός» μας σε μία κατηγορία του στοιχήματος που όλοι έχουμε άχτι! Ο Mr Over/Under θα έχει απο εδώ και στο εξής τη δικιά του στήλη για να σας δείχνει το δρόμο προς την επιτυχία! Δοκιμάστε τον...!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ



Παπάρια μέντολες έπιασα χθές (που λέει κι ο Γεωργίου!) αλλά το λάθος είναι αποκλειστικά και μόνο δικό μου. Πρέπει να παίζουμε με περισσότερο μυαλό για να μην την πατάμε σαν αρχάριοι. 

Για παράδειγμα σήμερα κοιτάζοντας το παιχνίδι ΚΑΕΝ-ΛΥΩΝ του κουπονιού με μια πρώτη ματιά το χέρι πάει και σημειώνει το διπλό γιατί η Λυών κέρδισε με 2-0 τη Μαρσέιγ πολύ χαλαρά απο το πρώτο κιόλας ημίχρονο! 1,75 λές η απόδοση, οκ μου κάνει. Αν κάτσεις και σκεφτείς όμως οτι η Λυών έπαιζε Τσάμπιονς Λίγκ μέσα στον Άγιαξ την προηγούμενη εβδομάδα και ντέρμπι την Κυριακή το βράδυ, θα συνυπολογίσεις και την κούραση των παικτών. Σωστά? Θα συνυπολογίσεις όμως οτι αφού δεν έφαγε γκόλ ούτε απο τον Άγιαξ, ούτε απο τη Μαρσέιγ, δεν θα φάει κι απο την Καέν...  Σωστά? Με αυτά τα δεδομένα, οτι δηλαδή η Λυών έχει σφιχτή άμυνα και μια νίκη σαν φαβορί που είναι, ακόμη και με 0-1 τη βολεύει, η πιο λογική προσέγγιση στο παιχνίδι είναι το UNDER στο 1,60 και το NO GOAL στο 1,80... Σωστά???

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Πλήρωσε με καρδούλα μου...!



Ένα κουπόνι το οποίο θα έχει ώς βάση το διπλό της Χέρενφεϊν έχω στα σκαριά για απόψε! Οι «καρδούλες» κέρδισαν το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο την ίδια ομάδα για το πρωτάθλημα με 0-3! Είναι τόσο δύσκολο να το ξανακάνουν έστω και με 1 γκόλ? 

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Είναι τόσο απίθανο να Scoda-ψει???


Πρίν πάμε στο σημερινό κουπόνι μας θα ήθελα να καυτηριάσω κάτι που με προβλημάτισε.


Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο πέρασε και η Superleague συμβαδίζει με τα υπόλοιπα τεκταινόμενα της Ελλάδας. Ένα λειψό πρωτάθλημα σαν αυτά που βλέπουμε στη Σκανδιναβία, δεν είναι ικανό να μας απαλλάξει απο τις σκοτούρες της καθημερινότητας πάνω απο μια-δυό ώρες. Η ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος φυσικά είναι γνωστή. Είναι όμως μερικές λεπτομέρειες δυστυχώς που σε αποκαρδιώνουν πάνω που προσπαθείς δείς ένα φώς στον ορίζοντα.

Για παράδειγμα, εχθές και ενώ ο Ολυμπιακός έχανε απο την Ξάνθη με 0-1 στο Καραϊσκάκης γύρω στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, μπήκα σε ξένα στοιχηματικά σάιτ για να δώ απο περιέργια την απόδοση του άσου. Και τί να δώ? 1,60!

Για καθίστε λίγο ρε παιδιά. Οι παίκτες της Ξάνθης δεν έχουν πόδια; Εκείνοι δηλαδή δεν έχουν ψυχή; Ας δεχτούμε οτι ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ποδοσφαιρικό υλικό της χώρας. Ας δεχτούμε οτι και η Ξάνθη δεν έχει πάρει ποτέ θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά. Είναι δυνατόν να απαξιώνεται μια ομάδα επιπέδου Superleague έτσι; Γιατί η Ξάνθη δεν είναι καμιά ομάδα-ασανσέρ που ανεβοκατεβαίνει στην Ά εθνική, αλλά μια απο τις σταθερές ποδοσφαιρικές δυνάμεις της κατηγορίας που σημαίνει οτι  έχει μια Χ ποιότητα.

Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά τείνουμε να γίνουμε πολύ χειρότεροι των Σκωτσέζων. Γιατί αυτοί τουλάχιστον έχουν δύο καλές ομάδες που οδηγούν κάθε χρόνο την κούρσα, ενώ εμείς μισή... και ο ανταγωνισμός πηγαίνει περίπατο...

Πάμε τώρα και στο σημερινό κουπόνι.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΠΟΝΙ!


Λοιπόν φιλαράκια μου έριξα τη μελέτη μου απο την Παρασκευή και θα σας δώσω τις προτάσεις μου για όλο το Σαββατοκύριακο απο σήμερα. Θέλω να δοκιμάσω πώς θα πάει και με αυτόν τον τρόπο γιατί πολλές φορές χάνουμε ένα στοίχημα και την επόμενη παίζουμε θολωμένοι για να ρεφάρουμε και παίρνουμε το τρίτο το μακρύτερο! Θέλετε να δείτε τί έχω ξεχωρίσει για το τριήμερο? Πατήστε ακριβώς απο κάτω στο Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν υπάρχει διάθεση για παιχνίδι...


Νικάει την Τότεναμ 3-0. Νικάει την Άρσεναλ 8-2. Νικάει στη Μπόλτον 0-5. Είναι αήττητη (ούτε Χ) στο πρωτάθλημα και φέρνει Χ με τη Μπενφίκα στην Πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λίγκ! Ποιά είναι?? Η ΠΟΥΤΑΝΑ!!!

Άντε τώρα βρές όρεξη να παίξεις Europa League.

Ζυρίχη-Σπόρτινγκ Λισσαβώνας OVER
Λάτσιο-Βασλούι   1 ημίχρονο/ 1 τελικό
ΠΑΟΚ-Τότεναμ   1
Ατλέτικο Μαδρίτης-Σέλτικ   NO GOAL
Μπέρμιγχαμ-Μπράγκα   0-1 γκόλ

Προσωπικά δεν παίζω τίποτα γιατί έχω ξενερώσει.Άν έπαιζα όμως αυτές θα ήταν οι επιλογές μου!

Μην απορείτε με τον άσο του ΠΑΟΚ. Όπως η πουτάνα η Μάντσεστερ δεν έπαιξε γιατί έχει ντέρμπι με την Τσέλσι το Σαββατοκύριακο, έτσι και η Τότεναμ έχει ντέρμπι με τη Λίβερπουλ!

Ρε δε μας γαμάτε λέω  γω μαλάκες!???

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Πιστέψτε στη Λυών! Ο Άγιαξ δεν έχει τίποτα...



Λόγω προσωπικού φόρτου εργασίας σας δίνω συνοπτικά μερικά σημεία για σήμερα χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις:

Άγιαξ-Λυόν   2    (2,60)
Μάντσεστερ Σίτυ-Νάπολι  2-3 γκόλ   (1,90)
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ρεάλ Μαδρίτης  NO GOAL  (1,70) 
Κολόμπους-Χιούστον   1   (1,80)

Ποντάρισμα απο Μπάνκα: 30 €


Α ρε Ολυμπιακέ βάλε ένα γκόλ χθές να πληρωθούμε...

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!


Πρεμιέρα Τσάμπιονς Λίγκ έχουμε σήμερα με τον Ολυμπιακό να ρίχνεται στις Ευρωπαϊκές μάχες κόντρα στη Μαρσέιγ. Πάμε να αναλύσουμε το παιχνίδι και να δούμε με τί άλλο θα το συνδυάσουμε...

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ε ΑΜΑ ΔΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΝΤΕΡ...


ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!
Ότι έπιασα χθές έγινε στάχτη και σας ζητώ επιεικώς συγνώμη αν παρότρυνα κάποιον απο σας να χάσει τα λεφτά του. παρόλα αυτά ήταν πολύ δύσκολη στοιχηματικά μέρα αφού τα περισσότερα φαβορί στα παιχνίδια έχασαν! Για σήμερα Κυριακή δεν πρόκειται να ανοίξωπολύ το παιχνίδι μου. λίγα και καλά θα ποντάρω μόνο...

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

5 ΣΤΑ 6 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!!


Σε πέντε απο τα έξι παιχνίδια που σας έδωσα χθές μάντεψα σωστά με το έκτο μου παιχνίδι να χάνεται μοιραία στα τελευταία λεπτά του αγώνα... Παρόλα αυτά όσοι εμπιστευτήκατε την τριάδα που σας έδωσα πληρωθήκατε πολύ εύκολα! Πάμε και σήμερα Σάββατο να δούμε τί θα κάνουμε. Η ψυχολογία είναι στα ύψη και το κουπόνι γεμάτο επιλογές!

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ 3 ΣΤΑ 3 ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!


Χαίρεται! Τί νέα? Καιρό είχαμε να τα πούμε αφού οι εθνικές ομάδες μας έκοψαν τη φόρα στα Ευρωπαϊκά  Πρωταθλήματα και αναγκαστικά το πάσο ήταν μονόδρομος! Αυτο το τριήμερο όμως είναι φωτιά και απο αύριο ξεκινάει και η μπάνκα μου... κάτι που σημαίνει οτι τα πράγματα σοβαρεύουν...
Για σήμερα Παρασκευή έχουμε και λέμε:

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

5 ΕΤΟΙΜΑ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΦΩΤΙΑ!!!


Καλησπέρα! Ένα πολύ περίεργο πρόγραμμα μας επιφυλάσσει αυτό το Σαββατοκύριακο αφού λόγω των εθνικών ομάδων τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης είναι off. Κοιτάζοντας λοιπόν το κουπόνι του ΟΠΑΠ δεν βλέπω και πολλές καλές επιλογές. Ξεχώρισα όμως 5 λαβράκια απο όλο το πρόγραμμα (Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα) και σας τα παρουσιάζω: