Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!



Ένα κουπονάκι πρίν πάρουμε τις ομπρέλες μας και τα υπόλοιπα συμπράγκαλα για την παραλία επιβάλλεται να το παίξουμε μόνο και μόνο για να τιμήσουμε την ημέρα που έχει μπόλικο στοίχημα! Πάμε στα γρήγορα λοιπόν!

327. Βίκινγκ-Φρέντρικσταντ   1   1,90
342. Τολούκα-Κλάμπ Αμέρικα  2   2,60
343. ΑΙΚ-Έλφσμποργκ   1    2,10
348. Αβαί-Κορίνθιανς   2    1,70
350. Σάο Πάολο-Βάσκο   1   1,80
360. Ντάλλας-Σίβας ΗΠΑ   1    1,55


Αυτά είναι τα έξι σημεία που έχω ξεχωρίσει και απο το σημερινό κουπόνι. Κάντε την επιλογή σας, βάλτε την προσωπική σας πινελιά, ακολουθήστε το ένστικτό σας και ελπίζω στο τέλος της ημέρας να έχω βάλει κι εγώ το χεράκι μου για να πληρωθείτε! 


Ευχαριστώ για την επίσκεψη!

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΞΕΚΙΝΑΜΕ...


Η καρό σημαία πέφτει και το πρώτο Σαββατοκύριακο ΓΕΜΑΤΟ αγωνιστική δράση για τη νέα σεζόν είναι γεγονός! Φυσικά το οτι ξεκινάνε νέα πρωταθλήματα μόνο καλό δεν είναι για τους παίκτες του στοιχήματος αφού δεν ξέρουν σε τί κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες. Βέβαια απο το να έχουμε στο κουπόνι σαν πιο γνωστό παιχνίδι το Ελσίνκι-Χόνκα, καλύτερα ας έχουμε πιο γνωστές ομάδες εκεί οπου μπορούμε να τα πάμε καλύτερα... Ακολουθήστε με για να δείτε τί έχουμε να παίξουμε σήμερα Σάββατο κάνοντας κλίκ στο Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Δυναμικά για το πρώτο ταμείο με 3 στάνταρ!


Γειά σας ρε αλάνια! Πώς πάει; Ο τίγρης μόλις ξύπνησε απο το λήθαργο και είναι έτοιμος για μία σεζόν με γεμάτες τσέπες! Τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σιγά σιγά ξεκινούν, οι διασυλλογικές διοργανώσεις έχουν ξεκινήσει ήδη και το κουπόνι του ΟΠΑΠ που μεγαλώνει όλο και πιο πολύ αρχίζει και μας κινεί το ενδιαφέρον ώστε να ξαναρχίσουμε το άθλημα! Μερικά «σιγουράκια» που έπιασε το μάτι μου στο κουπόνι της Τετάρτης ήταν και το κίνητρο για να ξαναπιάσω δουλειά και να ξεκινήσω πάλι να σας συμβουλεύω ώστε να πάμε στο ταμείο! Για να τα δούμε:

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τέλος σεζόν!



Καλές διακοπές...
Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Tigermoney. Διανύουμε μια πολύ φτωχή στοιχηματικά περίοδο και το ενδιαφέρον για πονταρίσματα έχει ατονίσει σημαντικά. Ώς απώτερο αποτέλεσμα και της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, θεωρώ πώς δεν υπάρχει κάποιος που να ποντάρει στις προτάσεις μου πλέον τα προτεινόμενα πονταρίσματα. Δηλαδή 50ευρα σε τριάδες και 30ευρα σε 5άδες δεν υφίστανται. Η επισκεπτική ύφεση του ιστότοπου σε συνδυασμό με την προσωπική μου ανάγκη για ξεκούραση έμελλε να σημάνει και το τέλος της φετινής πρώτης σεζόν του tigermoney.

Τα ξαναλέμε...
Ανανεώνουμε τα ραντεβού μας για τα τέλη του Ιουλίου οπου το κουπόνι του στοιχήματος θα ξαναζωντανέψει (Προκριματικά Τσάμπιονς Λίγκ 26/7 , Κρίσιμοι αγώνες στην Αμερική για την είσοδο στα Play off, καλύτερα διαβασμένη Ιαπωνία κλπ)

Απολογισμός 
Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της πρώτης χρονιάς του Tigermoney κλείνουμε με θετικό πρόσημο σε όλους τους τομείς:
-Απο 1000 € αρχική μπάνκα κλείνουμε με 2708 € ! 
-Σε 872 επιλεγμένα παιχνίδια μαντέψαμε σωστά στα 503, δηλαδή επιτυχία σε ποσοστό 58%. Χαμηλό? Μπορεί. Σκεφτείτε όμως πόσα στησίματα έπεσαν φέτος, τί φόλες φάγαμε απο χαμένα ταμεία στο 90' αλλά και πώς ήταν η κατάσταση της μπάνκας στα μέσα Απριλίου. Καταφέραμε και κάναμε το Come Back στο τέλος της σεζόν και απο 1800 € μείον φτάσαμε να κλείσουμε με 2708, όπερ σημαίνει περίπου 4.500 € κερδισμένα απο τα μέσα Απριλίου μέχρι σήμερα!!! Αν λοιπόν κάποιος ακολούθησε τις προτάσεις μου απο το Πάσχα και έπειτα θα πρέπει να με ευγνωμονεί! Αν ξεκίνησε νωρίτερα απλά θα με θεωρεί έναν κοινό παίκτη του στοιχήματος γιατί φυσικά όλοι κρινόμαστε απο τα αποτελέσματα, είτε αυτά είναι στημένα, είτε κανονικά.... δυστυχώς...

Το φετινό Copa America...
Μιλάμε για έναν απο τους αθλιότερους θεσμούς στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου! Το 95% των παιχνιδιών των ομίλων Under. 5 απο τα 9 πρώτα παιχνίδια έληξαν μάλιστα 0-0! Πρόλαβα να δώ κατα διαστήματα την Αργεντινή και τη Βραζιλία και ομολογώ οτι δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου όμως! Αντιθέτως βλέποντας την Αργεντινή κόντρα στην Κολομβία απογοητεύτηκα! Να βλέπεις μια ομάδα που απο τη μέση και μπροστά να διαθέτει τους: Ντι Μαρία, Τέβεζ, Ιγκουαίν, Μέσι, Αγκουέρο, Μιλίτο, Λαβέτσι και να κάνει μιάμιση ευκαιρία σε ολόκληρο μάτς, σε πιάνει η καρδιά σου! Αηδία! Μετά έχουμε απαιτήσεις εμείς απο τις ελληνικές ομάδες και δεί την Εθνική Ελλάδας να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο! Πλάκα κάνουμε ρε παιδιά? Εδώ δεν μπορούν τα υποτιθέμενα «μαστόρια» της μπάλας, θα μπορέσουν τα σαπάκια μας???
Προσωπική μου εκτίμηση? Φέτος ούτε η Βραζιλία, ούτε η Αργεντινή θα πάρει το τρόπαιο. Βλέπω περισσότερο Μεξικό και λίγο Κολομβία και ας κόψουν το λαιμό τους τα φαβορί...

Εκτός στοιχήματος...
Ελπίζω εκτός απο τις προτάσεις για το στοίχημα το Tigermoney να είχε μια μικρή θέση στη ζωή σας. Θα μου άρεσε να ξέρω πως χαλαρώνατε για 3 λεπτά κάθε μέρα κάνοντας ένα διάλειμμα απο τους ρυθμούς της εργασίας σας, με το να διαβάζετε το ανέκδοτο της ημέρας, τα άρθρα του σάιτ, καθώς και βλέποντας τα καλύτερα πιο πρόσφατα βίντεο!
Μέσα στην πρώτη σεζόν μέσα απο δύο διαγωνισμούς δώσαμε μια ξυριστική μηχανή και μια Paysafe για να ποντάρετε στο διαδίκτυο, πάντα βέβαια με αναμφισβήτητη κλήρωση!

Νέα σεζόν
Η ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν αναμένεται πολύ δυνατή! Ήδη απο τον Αύγουστο θα γίνει της μουρλής απο στοίχημα. Δύο σας λέω μόνο. 1ον ξεκινάει η Premierleague και 2ον Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθούν δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας με έπαθλο το Σούπερ Κάπ της Ισπανίας! Εκτός απο τα ποδοσφαιρικά μην ξεχνάτε οτι θα έχουμε και το Eurobasket!

Εκτός τώρα απο τα του στοιχήματος το Tigermoney σας υπόσχεται περισσότερες εκπλήξεις και πιο πλούσιο υλικό. Όπως θα παρατηρήσατε και μόνοι σας ήδη ένας συνάδελφος προστέθηκε και δίνει τις προτάσεις του (V-Rum) και έχουμε σκοπό απο την ερχόμενη σεζόν το δυναμικό μας να αυξηθεί με περισσότερους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ. Τί σημαίνει αυτό? Άλλος ειδικός για το Γαλλικό πρωτάθλημα, άλλος για ο Ισπανικό κ.ο.κ. Έτσι θα επιδιώκουμε το καλύτερο δυνατόν «διάβασμα» των αγώνων που θα μας στέλνουν ταμείο πολύ συχνά!

Bonus
Επειδή είμαι κολλημένος με το MLS (Αμερικάνικο πρωτάθλημα) και καλώς ή κακώς αυτοθεωρούμαι ειδικός, και επειδή αυτόν τον καιρό οι αμερικάνοι βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση, είναι πολύ πιθανό να βρίσκετε προτάσεις μου στα δεξιά του σάιτ, στο λεγόμενο Shoutbox μέσα στο γκρί πλαίσιο! Εκεί προτάσεις για την άλλη άκρη του Ατλαντικού σε συνδυασμό με κανα δυό Σκανδιναβικά παιχνιδάκια ίσως κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνιση τους...


Καλή ξεκούραση σε όλους, καλά να περνάτε όπου κι αν είστε και τα ξαναλέμε περίπου σε 15 μέρες! Μέχρι τότε... γειά σας!!!

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Ξεκούραση και οικονομία!


Άλλη μια μέρα φίλοι μου χωρίς στοίχημα! Αλλά τί να κάνουμε? Υπομονή και πάλι υπομονή! Ξεκουραστείτε, φορτώστε μπαταρίες, ορμάτε στις παραλίες, ξεφαντώστε και το στοίχημα «γράψτε» το για λίγο... Δε θα σας κρατήσει μούτρα σας το υπόσχομαι! Αραλίκι λοιπόν και έχει ο Θεός...

Νικητής του Park Soccer ο Μικές Τσαμπουνάρης...

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Τα κουβαδάκια μου και σ' άλλη παραλία!


Κοιτάω το πρόγραμμα της Πέμπτης και με πιάνει μια μελαγχολία. Η ημέρα είναι γεμάτη απο τη φάση των 62 χιλιάδων για τα προκτιματικά του Europa League! Φλαμουντάρι, Ζέτα, Γκλεντοράν, Σαχτιόρ Καραγκαντί και λοιποί συγγενείς βγάζουν τους παικταράδες τους στο χορτάρι να ξεδιπλώσουν την ταλεντάρα τους! Πέρα του οτι αναφερόμαστε σε ομάδες καφενεία, πέρα του οτι και να προκριθεί κάποιος δεν έχει καμία προοπτική ούτε καν για την είσοδο στους ομίλους του θεσμού, καταλαβαίνει εύκολα κανείς οτι το στήσιμο «πάει γόνα» και στοίχημα δεν πιάνει ούτε ο Μπέος...

Κι απο τα βραδυνά? Νέκρα! Απο μακριά κι αγαπημένοι!

Έτσι λοιπόν κι εγώ μαζεύω τα... κουβαδάκια μου και πάω στην παραλία! Προκειμένου να πάω στον Κουβά, θα προτιμήσω να παίξω μαζί του στην άμμο και τα λεφτά απο το ποντάρισμα να πάνε στις γρανίτες και τα παγωτά που θα δροσιστούμε!

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και την Παρασκευή... ίσως και το Σάββατο...

ΡΕΠΟ!

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ TIGERMONEY!!!


Χαίρεται. Οι ζέστες έχουν σφίξει για τα καλά και οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος προτιμούν τις διακοπές, τις ρακέτες και το μπίτς βόλεϊ! Εμείς όμως είμαστε εδώ για ένα συγκεκριμένο σκοπό! Ποιός είναι αυτός? Μα φυσικά να βγάζουμε κέρδη απο το στοίχημα και αυτό θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε και σήμερα! Όσοι απο εσάς θα περάσετε απο το πρακτορείο πατήστε στο Διαβάστε περισσότερα! Οι υπόλοιποι, διαβάστε το ανέκδοτο της ημέρας και... καλό μπάνιο!

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Παίζουμε ΧΑΛΑΡΑ!


Καλησπέρα μάγκες. Ο tiger βρίσκεται σε τουριστικό θέρετρο και κάποια τεχνικά προβλήματα έχουν κάνει δύσκολη την επικοινωνία μας. Φαντάζομαι οτι οι περισσότεροι απο εσάς δεν ασχολούνται πλέον και τόσο με το στοίχημα γιατί η περίοδος που διανύουμε δεν είναι ικανοποιητική. Θα σας παρακαλούσα να μην με παρεξηγείτε αν αργώ να ανεβάζω τις προτάσεις μου καθημερινά γιατί υπάρχουν διάφορα εμπόδια. Μία κολλάει το blogger, μια γίνεται διακοπή ρεύματος και κολλάει το ρούτερ, μια έτσι μια γιουβέτσι και χανόμαστε. Γι αυτό μη σας περάσει ποτέ απ το μυαλό οτι σταμάτησα να ενημερώνω το σάιτ.

Πατήστε στο Διαβάστε περισσότερα για να δείτε τα σημερινά προγνωστικά και τί μελει γενέσθαι με το Park Soccer.

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Συνδέουμε το πάζλ για το ταμείο!


Χαίρεται! Άχαρο θα το χαρακτήριζα και το σημερινό κουπόνι. Έχω πάντως ένα «σιγουράκι» απο την Αμερική και ψάχνω και για κάτι άλλο χειροπιαστό να τα συνδυάσουμε! Ο καλύτερος συνδυασμός σε αυτό το πάζλ κατα τη γνώμη μου βρίσκεται παρακάτω! Αν σας αρέσει ακολουθήστε!

217. Συριάνσκα-Γκέντεμποργκ   2
222. Βαλερέγκα-Στρόμγκοντσνετ   1
233. Ντάλας-Κολόμπους   1
230. Σάντος-Αμέρικα Μινέιρο   Χ ημίχρονο
Ποντάρισμα: 50 €


230. Σάντος-Αμέρικα Μινέιρο   Χημίχρονο/ 1 τελικό
Ποντάρισμα: 30 €


Η Συριάνσκα είναι σε πολύ κακή κατάσταση για να κερδίσει τη Γκέτεμποργκ!

Η Βαλερένγκα λογικά θα κερδίσει την αδύναμη εκτός έδρας Στρόμγκοτσνετ.

Το φορμαρισμένο Ντάλας έχει καταπληκτική ομάδα φέτος και αναμένεται να κερδίσει την Κολόμπους η οποία για να βάλει γκόλ πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα!

Τέλος, η Σάντος υποδέχεται τους νεοφώτιστους χωίς το μεγάλο τους αστέρι Νεϊμάρ και μερικούς ακόμ βασικούς! Το 1,40 δεν είναι και τόσο ρεαλιστικό! Δηλαδή ο άσος θα βγεί με τα χίλια ζόρια αν βγεί! Η Αμέρικα είναι πάρα πολύ σκληρή ομάδα και λογικά δεν θα της λείπουν διεθνείς παίκτες. Με δεδομένο όμως οτι παίζι με τη Σάντος εκτός, υποθέτω πως αρχικά θα φυλάξει τα νότα της! Το μόνο που απομένει για να πληρωθούμε είναι οι παίκτες της Σάντος να μην έχουν βρεί το δρόμο για τα δίχτυα μέχρι το 45'!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ME ΖΕΣΤΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ!


Καλησπέρα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ σε όλους!!! Ας ελπίσουμε ο Ιούλιος να φανεί τυχερός και να έχουμε πολλά ανέλπιστα έσοδα απο το στοίχημα. Προς το παρόν, ακόμη μια ημέρα είναι άθλια στοιχηματικά και και θα προτιμήσω να μην αναλωθώ σε αγώνες που δεν είναι σίγουροι ακόμη κι αν παίξω διπλές ευκαιρίες! Εξάλλου η παροιμία λέει: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα... τον τρώνε οι κότες! Αν τώρα κάποιος έχει σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να ποντάρει, ας ποντάρει στις: Ιτουιουτάμπα, Πόντε Πρέτα, και στο NO GOAL της Γιου Σι Ντί που δε νομίζω να δεχτεί γκόλ απο την τραγική Γκάλγουει.

Για το Park Soccer διαβάστε περισσότερα....